Kerstpakket mannen vs. vrouwen

Ieder jaar is het weer zover: tijd om kerstpakketten te versturen naar mensen op kantoor. Tijdens de feestdagen hoopt elke medewerker op een origineel kerstpakket, waarin de leukste items verstopt zitten. Het moet elk jaar weer een verrassing zijn om deze doos te openen en bruikbare spullen te vinden. U kunt natuurlijk kiezen voor één standaard pakket dat naar welke werknemer wordt verstuurd, maar hoe leuk is het om hier onderscheid in te maken? Een kerstpakket voor mannen kan heel anders worden ingevuld dan een kerstpakket voor vrouwen.
 

Samenstellen maar!

Een kerstcadeau voor het personeel biedt volop mogelijkheden. Zo kan een kerstpakket worden volgestopt met eten en drinken, zoals een lekkere wijn of een speciaalbiertje, maar ook andere spullen zijn handig om de doos te vullen. Denk aan afwasmiddel, schoonmaakspullen en keukenpapier. Vaak krijgt elke werknemer ook een leuke cadeaubon voor een weekendje weg of een dagtrip naar één van de vele parken in Nederland. Om uit te blinken én te laten zien dat u moeite steekt in het kerstpakket, kunt u ook een kerstpakket voor mannen en vrouwen maken. 
 

Een kerstcadeau voor hem vs. kerstcadeau voor haar 

Een kerstpakket voor mannen kan erg leuk zijn, zeker wanneer u zich focust op mannelijke artikelen. Kies eens niet voor verzorgingsproducten, maar ga voor hobby materiaal, gereedschap en speciaalbier. Een mannenavond kan wel de nodige versnaperingen gebruiken. Ook kleine sportartikelen doen het goed bij het mannelijk volk op het werk. 

Kerstpakketten zitten doorgaans vol met spullen die eigenlijk enkel door vrouwen worden gebruikt. Denk maar eens aan spiegels, make-up artikelen of verzorgingsproducten speciaal voor vrouwen. Ga ook eens voor een basic sjaal, een klein sieraad of een warme poncho. Blijf hier neutraal in, zodat iedereen op kantoor ermee overweg kan. 

Om het kerstpakket voor mannen en vrouwen vol te maken, zijn er ook talloze basic producten die in beide dozen nooit overbodig zijn. Zo houden mannen én vrouwen wel van een wijntje en zijn beide ook zeker gecharmeerd van de volgende kerstcadeau tips:
  • Dagboeken
  • Kleurboeken
  • Fotoalbums
  • Chips, koek en cake
  • Handige wegwerpartikelen voor een dagje uit

Wilt u meer informatie en kijken welke mogelijkheden uw kantoorvakhandel biedt voor kerstpakketten? Neem dan contact op met een kantoorvakhandelaar bij u in de buurt.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt