Kerstontbijt op het werk: wat heb ik nodig?

Tijdens de feestdagen zijn de meeste mensen vrij. Toch kan het zijn dat sommige bedrijven gewoon open blijven en de mensen doorwerken. Wie moet werken met kerst, kan er maar beter een feestje van maken. De feestdagen zijn immers speciaal en het is de ideale tijd om eens uit te pakken op het werk. Om de sfeer erin te houden, is een beetje versiering niet overbodig. Zorg voor een feestelijk kantoor met de juiste decoratie en ga dan aan de slag met lekkernijen. Een kerstontbijt op het werk zorgt voor een gezellige tijd met collega’s en brengt een goed begin van de dag. Werken op de feestdagen hoeft dus helemaal niet vervelend te zijn.


Kerst op het werk

Om een kerstontbijt op het werk te realiseren, zijn er wel wat dingen nodig. Het is belangrijk om te weten hoeveel collega’s er verschijnen en hoeveel ruimte er nodig is om een feestelijk ontbijt neer te zetten. Daarnaast moet er voldoende ruimte zijn voor het ophangen van jassen en het opbergen van tassen en dergelijke. Het ontbijt zelf is ook iets waar over nagedacht moet worden. Eten en drinken is waar het om draait. 

Bij een kerstontbijt op het werk horen natuurlijk verse broodjes, amandelspijs, een grote kerststol, ei, bacon en voor de zoetekauwen een berg chocolade. U kunt met een aantal collega’s thuis aan de slag en kerstontbijt recepten gebruiken voor een bijzonder ontbijtje. Wie niet beschikt over goede kookkunsten of simpelweg geen tijd heeft, kan ook een ontbijtje bestellen bij een leverancier. 
 

Handige hulpjes bij een ontbijtje met Kerstmis

Niet alleen het eten speelt een belangrijke rol bij het organiseren van een succesvol kerstontbijt, ook de nodige drankjes zijn welkom. Aangezien de meesten vroeg op de dag nog niet aan wijn of rosé moeten denken, kunt u beter kiezen voor koffie, thee of warme chocolademelk. Vergeet daarbij niet een serveerwagentje, waarmee u alles snel kunt rondbrengen. Bestek, glaswerk en bekers zorgen voor een luxe sfeertje op kantoor. Wie het helemaal makkelijk aan wil pakken en meteen wil zorgen voor een opgeruimd kantoor, gaat aan de slag met wegwerpservies, zoals wegwerpbekers en –glazen, wegwerpbestek en wegwerpborden

Met deze tips wordt het organiseren van een kerstontbijt op het werk zeker geslaagd! Verras collega’s of medewerkers op tijd en ga ruim van tevoren aan de slag met de voorbereidingen.  Voor facilitaire artikelen en meer kunt u terecht bij een kantoorvakhandel bij u in de buurt.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt