De leukste kerstborrel ideeën voor op het werk

De maand december staat alweer met een brede glimlach klaar om ons te verblijden met cadeautjes, borrels, lekker eten en, niet te vergeten, mooi versierde kerstbomen met blitse kerstballen. Ondanks het koude karakter van de maand december, roept deze maand bij veel mensen een gevoel van warmte op. December verbroedert en brengt zelfs de grootste vijanden dichter bij elkaar. Het is dan ook een groot gemis als er op de werkvloer voorbij wordt gegaan aan kerst. Wat is er mooier dan een onvergetelijke kerstborrel organiseren waar u en uw collega’s nog maanden over napraten? Om dit te realiseren vindt u bij DéKantoorvakhandel.nl enkele leuke kerstborrel ideeën die het kerstfeest op de werkvloer tot een groot succes gaan leiden.
 

Het aankleden van de kerstborrel

Een kerstborrel organiseren lijkt eenvoudig, maar als u de klassieke kerstsfeer over wilt brengen op de werkvloer, komt er wel wat meer bij kijken. Kerstborrel ideeën zijn soms lastig te bedenken. Wat altijd leidt tot veel vreugde en geluk is een kerstdiner. Kerst draait natuurlijk voor een groot deel om lekker eten en u wilt uw collega’s niet met een lege maag naar huis sturen. Tover de werkruimte om tot een gezellige eetkamer waar al uw collega’s samen kunnen dineren. Een veel gebruikt kerstdiner idee is het plaatsen van een grote, vierkante tafel, zodat iedereen met elkaar kan kletsen en zicht heeft op elkaar. Naast het feit dat er voor voldoende lekker eten gezorgd moet worden, doen een aantal flessen rode wijn het altijd goed. Nadat iedereen hun buikje rond heeft gegeten, kan er lekker geborreld worden door middel van een ouderwetse kerstborrel.
Tip: Gebruik plastic wegwerpborden en -bekers voor het kerstdiner. 
 

Kleine hapjes met kerst

Een ander leuk kerst idee is een kerstborrel met kleine kerst hapjes. Deze avond vormt de perfecte mix tussen een gezellige kerstborrel en lekker eten. Laat uw collega’s lekker rondom statafels genieten van een heerlijke champagne of lekkere wijn en laat ondertussen enkele collega’s rondgaan met hapjes. Andere kerstborrel ideeën zijn een lopend buffet met een kerstborrel of zelfgemaakte kleine hapjes die uw collega’s zelf meenemen naar de kerstborrel.
 

Laat uw collega’s meedenken
 

Het blijft lastig om kerst op een leuke manier aan te kleden voor al uw collega’s. Het wordt dan ook aangeraden om gewoon eens rond te vragen bij uw collega’s, die misschien al een aantal leuke kerst ideeën bedacht hebben. 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt