Kartonnen dozen van CleverPack voor verhuizen gebruiken?

De kartonnen dozen van CleverPack zijn ideaal om te gebruiken wanneer u gaat verhuizen. CleverPack is een compleet assortiment van verpakkingsproducten in een praktische, handige verkoopverpakking. CleverPack heeft onder andere verzendkokers, gripzakken, archiefdozen en transparante verzendenveloppen. Kortom, CleverPack heeft alles wat u nodig heeft, dus ook dozen waarmee u kunt verhuizen. 
 

Eenvoudig verhuizen met dozen van CleverPack

De kartonnen dozen van CleverPack zijn uitermate geschikt om mee te verhuizen. De dozen van CleverPack zijn namelijk stevig en beschermen uw spullen. Gebruik bij voorkeur een doos die zo nauw mogelijk om uw breekbare spullen heen sluit en vul dit op met opvulmateriaal van CleverPack, zodat uw spullen vastgeklemd blijven tijdens het transport. Dé Kantoorvakhandel biedt u diverse verpakkingsdozen van CleverPack om uw spullen goed te beschermen tijdens het transport. 

Daarnaast is het erg belangrijk dat u op de kartonnen dozen van CleverPack aangeeft of het verpakkingsmateriaal breekbare spullen bevat. Hiervoor zijn er speciale signaliseringsstickers verkrijgbaar, zodat uw verhuisteam snel ziet of de inhoud van een doos breekbaar is. 
 

Meer informatie

Wilt u nou meer weten over het verhuizen met de kartonnen dozen van CleverPack, ga dan naar een van de 600 verkooppunten van Dé Kantoorvakhandel voor advies en aanschaf van verpakkingsmaterialen. 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt