Kantoorinrichting trends

Een nieuwe kantoorinrichting komt voornamelijk voort uit het nieuwe werken. Er zijn verschillende voordelen van het nieuwe werken. U kunt hierbij denken aan meer tijd en meer balans op het werk. Als u overtuigd bent van de voordelen, kunt u het nieuwe werken introduceren. Door het nieuwe werken wordt er meer tijd besteed aan de kantoorinrichting. We lichten de trends op het gebied van kantoorinrichting en kantoormeubelen uit. 
 

Openheid 

Met een open kantoorinrichting wordt bedoeld dat werknemers gemakkelijk de mogelijkheid hebben om met elkaar te communiceren. Door te kunnen communiceren wordt de inspiratie en motivatie van de werknemers bevorderd. Er wordt op het werk regelmatig in teamverband gewerkt, hierbij is het gemakkelijk communiceren gewenst. Kies daarom kantoor meubilair die een open kantoorinrichting bevorderd. 
 

Comfortabele werk- of overlegplek

Voor een kort overleg met collega of klant of een kleine brainstorm is een comfortabele werk- of overlegplek gewenst. In veel gevallen is dit in de vorm van een fijn zittende bank. Dit hoeft echter niet. Het belangrijkste is, is dat er mogelijkheid is om kort een overleg te plegen zonder dat u gestoord wordt. 
 

Mooi en praktisch

Tegenwoordig is een goede combinatie van mooi en praktisch gewenst voor uw kantoorinrichting. Er dienen goede bureaustoelen aanwezig te zijn, ook om te zorgen voor de juiste werkhouding. Zo’n bureaustoel hoeft niet saai te zijn. Er zijn verschillende soorten die een mooie uitstraling geven aan uw kantoorinrichting. 
 

Flexibiliteit

Een flexibele werkruimte biedt mogelijkheden. Het kan voorkomen dat er in een bedrijf regelmatig werknemers thuis werken, er in project gewerkt wordt of er parttime werknemers in dienst zijn. Een flexibele kantoorinrichting biedt dan uitkomsten. Er kan gemakkelijk een ruimte gecreëerd worden die op dat moment gewenst is. 
 

Duurzaamheid

Een steeds belangrijker aspect is het duurzaam ondernemen. Ook komt uw gezondheid hier aan bod. Denk bijvoorbeeld aan verschillende ergonomische artikelen om de kans op eventuele klachten te verkleinen. 

Bent u op zoek naar verschillende kantoorartikelen? Zoek met de postcodezoeker een kantoorvakhandel bij uw in de buurt. 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt