Kan ik bij een groothandel verpakkingsmateriaal van CleverPack kopen?

Het assortiment verpakkingsmateriaal van CleverPack is uitgebreid, luxe en hiermee kunt u altijd veilig uw pakket opsturen. Daarom is het wel zo handig om te weten bij welke verkooppunten u terecht kunt voor het aanschaffen van CleverPack verpakkingsmateriaal.
 

Directe verkooppunten

Bij veel kleinere kantoorwinkels kunt u materialen van CleverPack kopen. Als u niet zoveel materiaal in één keer nodig heeft, kunt u bijvoorbeeld bij een kantoorwinkel terecht. Wilt u liever een grote bestelling doen, dan is het handiger om bij de groothandel verpakkingsmateriaal te kopen. De groothandel in kantoorartikelen kan u vaak ook adviseren over het juiste materiaal. U kunt het standaard verpakkingsmateriaal bestellen, maar ook luxe verpakkingsmaterialen behoren tot de mogelijkheden. De groothandel heeft vaak goede contacten en leveranciers. Op die manier kunt u grote bestellingen plaatsen en verzekerd zijn van een goed aanbod. Bij de meeste kantoorvakhandelaren kunt u een afspraak maken. Zo kunt u precies aangeven welke materialen u nodig heeft en wanneer. De groothandel helpt u dan bij het beslissen over de materialen. Op die manier maakt u altijd de juiste keuze en kunt u elk pakket met een gerust hart verpakken en verzenden.
 

Verkooppunten in uw regio

Verkooppunten van CleverPack zijn er in de regio’s Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Tilburg en Utrecht. Op onze website kunt u precies zien bij welke kantoorhandelaren u terecht kunt voor het aanschaffen van CleverPack verpakkingsmateriaal. Door uw postcode in te vullen op onze website, vindt u gemakkelijk een verkooppunt. Kantoorvakhandelaren leveren verschillende soorten kantoorartikelen aan uw kantoor. Vanwege het grote assortiment office supplies die u bij de meeste kantoorhandelaren kunt vinden, en professionele kennis krijgt u altijd een duidelijk advies over allerlei kantoorartikelen. Ook als MKB’er of ZZP’er kunt u bij de kantoorvakhandel terecht. Zo heeft u altijd het juiste verpakkingsmateriaal in huis, voor het verzenden van belangrijke stukken, documenten of producten.
 

Vragen en advies

Wilt u meer weten over de verpakkingsmaterialen van Cleverpack, of heeft u andere vragen over kantoorartikelen? U kunt bij ons terecht voor advies, vragen en tips bij het kiezen van het juiste materiaal.  Via de website kunt u contact met ons opnemen, zodat wij u zo snel mogelijk uw vraag kunnen beantwoorden. Wij staan graag voor u klaar bij het aanschaffen van de kantoorartikelen die u nodig heeft. Kijk snel via onze postcodezoeker waar een kantoorvakhandel bij u in de buurt zit.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt