Ik wil een laptoptas met een zakelijke uitstraling, waar kan ik die vinden?

U bent op zoek naar een laptoptas met een zakelijke uitstraling. Dé Kantoorvakhandel zet een aantal zakelijke laptoptassen voor zowel mannen als vrouwen op een rijtje. Wilt u liever een neutrale laptoptas? Kies dan voor een zakelijke laptoptas die niet uitgesproken mannelijk of vrouwelijk is.

Laptoptassen met een zakelijke uitstraling

Zakelijke laptoptassen voor vrouwen

Deze elegante, zakelijke laptoptas voor vrouwen is geschikt voor laptops tot 15 inch. De tas heeft een licht gewicht en diverse praktische opbergvakken.
Zakelijke laptoptassen voor mannen

Deze zakelijke én stoere, leren laptoptas is geschikt voor laptops tot 15 inch. De laptoptas heeft een afneembare en verstrelbare schouderriem en het leer zal na verloop van tijd licht van kleur veranderen. De laptoptas is gemaakt van eersteklas Belgisch rundleder.

 

 

Zakelijke unisex laptoptassen


Met deze zwarte, zakelijke laptoptas bergt u uw laptop veilig op. Naast uw laptop heeft u in deze laptoptas ook ruimte voor uw tablet.
Dé Kantoorvakhandel is de vertegenwoordiger van ruim 600 kantoorvakhandelaren in Nederland en België. Voor laptoptassen en andere tassen met een zakelijke uitstraling gaat u naar uw dichtstbijzijnde kantoorvakhandel
 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt