Ik organiseer een training, wat zet ik op mijn checklist?

Bij het organiseren van een training komen een hoop zaken kijken: het regelen van de locatie, het vinden en informeren van cursisten voor uw georganiseerde training, het voorbereiden van de inhoud van de training én het maken van een checklist om niets te vergeten tijdens de trainingsdag. Dé Kantoorvakhandel kan u bij dit laatste helpen door een checklist aan te bieden met de spullen die u hoogstwaarschijnlijk nodig zult hebben tijdens uw training. Veel succes!
 

Checklist training organiseren

Presenteren

Met een krachtige presentatie blijft uw verhaal tijdens de training beter hangen bij uw cursisten. Het is bewezen dat een presentatie die wordt ondersteund met visualisatie beter wordt onthouden dan een praatje alleen. Regel een krachtige beamer en zorg voor een juiste opstelling ten opzichte van het projectiescherm. Gebruik tijdens uw training een heldere laserpointer. Tip: Leitz heeft een speciale 4-in-1 pen uitgebracht; een heldere LED-zaklamp, pen, stilus én laserpointer in één. 
 

Schrijfmateriaal

Heeft u voldoende trainingsmateriaal uitgeprint voor uw cursisten? En gaat u presenteren met behulp van een PowerPoint? Zorg dan dat u voldoende uitdraaien maakt van uw presentatie. Zo kunnen uw cursisten zich echt focussen op uw verhaal. Maak de organisatie van uw training compleet door deze uitdraaien aan te bieden in een professioneel uitziend mapje. Deze snelhechters van Durable bijvoorbeeld, hebben ruimte aan de voorkant voor uw visitekaartje. Handig voor meer naamsbekendheid!

Vergeet ook niet voldoende notitieblokken en pennen mee te nemen voor uw cursisten. 
 

Klaar met het organiseren van uw training?

Last but not least. Vergeet niet voldoende visitekaartjes mee nemen en plaats deze in een transparante visitekaarthouder. Dit maakt het laagdrempelig voor uw cursisten om aan uw contactgegevens te komen. Vergeet ook niet om op enkele plekken uw producten en/of diensten te presenteren

Denk voor het organiseren van uw training ook aan:
  • water voor uzelf en uw cursisten.
  • computerkabels om uw laptop aan de beamer te verbinden.
  • de oplader van uw mobiele telefoon en laptop, zodat u ook aan het einde van de dag nog voldoende power heeft. 
  • een badge met uw naam.
Bovenstaande kantoorartikelen zijn verkrijgbaar via onze ruim 600 verkooppunten: lokale kantoorvakhandelaren die u van deskundig advies kunnen voorzien rondom het organiseren van uw training.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt