Hoe voorzie ik deelnemers van mijn congres van de juiste informatie?

Wanneer u een congres organiseert, wilt u de deelnemers natuurlijk voorzien van de juiste informatie. Het zou vervelend zijn als, wanneer u een congres organiseert, de deelnemers met incorrecte informatie naar huis gaan. Maar hoe kunt u er nou voor zorgen dat uw deelnemers met de juiste informatie naar huis gaan na een congres of presentatie?
 

Boodschap

Het is belangrijk dat u de boodschap en het onderwerp van uw congres overal terug laat komen. Als u ervoor zorgt dat de deelnemers van uw congres overal de boodschap en het onderwerp van het congres tegenkomen, weet u zeker dat deze goed opgenomen zal worden. U kunt ook verschillende producten gebruiken om deze boodschap te versterken.

Gebruik folderbakjes en folderstandaards om de informatie van uw congres naar de deelnemers over te brengen. Ook zijn badges en whiteboards erg van belang, vooral wanneer er tijdens het congres ook verschillende presentaties gegeven worden.
 

Tips voor het overbrengen van informatie

Wanneer u een congres geeft is het belangrijk dat u bij elke stand of presentatie in het achterhoofd houdt wat de boodschap van uw congres is. Wijk niet te ver af van de informatie die u wilt overbrengen zodat de deelnemers niet kunnen afdwalen. U kunt ook gebruik maken van verschillende presentatiesystemen om zo de presentatie te versterken met beeld en geluid.
 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt