Hoe voorkom ik kantoorstress?

Kantoorstress heeft u vast wel eens meegemaakt. Een deadline die niet gehaald kan worden, 's ochtends uw beamer kapot zien gaan terwijl u 's middags een belangrijke presentatie moet geven. Een mailing die met spoed de deur uit moet terwijl uw enveloppen op zijn? Dé Kantoorvakhandel brengt u graag op de hoogte hoe u kantoorstress kunt voorkomen. 
 

Voorkom kantoorstress

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Daarom geven wij u handige tips om kantoorstress te voorkomen. Hieronder vindt u handige hulpmiddelen om kantoorstress te voorkomen.
 

Met spoed kantoorartikelen nodig?

'Same-day-delivery', dit is het principe waarmee u artikelen een paar uur na bestelling al op uw werkplek kunt ontvangen. Kantoorartikelen heeft u zo in een mum van tijd in uw bezit, zonder dat u uw werkplek hoeft te verlaten! In de volgende situaties biedt 'vandaag besteld-vandaag bezorgd' een uitkomst:
  • Mailing versturen? U komt er achter dat u niet alle kantoorartikelen, zoals etikettenprinters, in huis heeft om uw brochure vandaag nog de deur uit te doen.
  • Opruimen en/of verhuizen? U heeft vandaag onverwacht een rustige dag en eindelijk tijd om uw archief bij te houden? Diverse kantoorartikelen gericht op het opbergen van uw zaken kunt u binnen een paar uur in huis hebben.
  • Presenteren en/of organiseren? Een klant geeft aan dat er morgen aanzienlijk meer mensen naar uw presentatie komen. Door met spoed extra kantoorartikelen zoals flip-overs en andere presentatiehulpmiddelen te bestellen bent u goed voorbereid!

QuantoreXpress

Dit concept van 'same-day-delivery' heet QuantoreXpress en is uniek in Nederland. 

QuantoreXpress is de landelijke spoedbestelservice van samenwerkende zelfstandige kantoorvakhandels in Nederland. Deze dienst is een initiatief van Quantore en van de deelnemende kantoorvakhandelaren. 
Via QuantoreXpress heeft u de keuze uit een speciaal voor QuantoreXpress samengesteld assortiment kantoorartikelen. Dit betreft artikelen die het meest gevraagd zijn in situaties waarin levering op de dag van bestelling écht een verschil maakt voor de eindgebruikers. Dit ‘urgente assortiment’ wordt aangeboden aan met de hoogst mogelijke beschikbaarheidsgarantie. Dé oplossing om kantoorstress te voorkomen!

Bij de zelfstandige kantoorvakhandels die zijn aangesloten bij QuantoreXpress kunt u ook terecht voor kantoorartikelen die niet in deze webshop staan.  Naast bezorging kunt u ook kiezen voor het laten klaarzetten van uw bestelling bij één van de QuantoreXpress-servicepunten.

Voorkom kantoorstress met QuantoreXpress!


Meer informatie

Wilt u meer weten over deze handige hulpmiddelen om kantoorstress te voorkomen? Bezoek dan een kantoorvakhandel bij u in de buurt. Hier staan professionals voor u klaar om u meer te vertellen over onder andere het concept QuantoreXpress.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt