Hoe vier ik de start van de zomer op kantoor?

Wanneer de zomer in aantocht is, is het gros van de kantoormedewerkers hun winterdip al weer vergeten. 21 juni, de langste dag van het jaar, is de aftrap van een heerlijke zomerperiode. Veel zonneschijn zorgt voor een gevoel van energie wat de productiviteit binnen uw bedrijf ten goede komt. Met deze tips van Dé Kantoorvakhandel viert u de start van de zomer op kantoor. 
 

Zomerse kantoorartikelen

Vier de zomer op kantoor

De (aftrap van de) zomer kunt u op meerdere manieren vieren. Houd een grote schoonmaak rondom de werkplekken, zorg dat u uw archief bijwerkt en kies voor kleurrijke kantoorartikelen. Denk aan kantoorartikelen met een frisse, zomerse kleur. Kantoorartikelen waar uw collega's blij van worden. Bijvoorbeeld de WOW-serie van Leitz
 

Kantoorartikelen & productiviteit in de zomer

Zonneschijn is goed en geeft een energiek gevoel. Te zwoele zomerse temperaturen kunnen de productiviteit op kantoor echter snel laten zakken. Zorg dus voor voldoende verkoeling op kantoor in de vorm van ventilatoren. Met luchtreinigers zorgt u voor een schone kantoorlucht. De lucht wordt gefilterd van pollen en andere stoffen die allergische reacties kunnen veroorzaken. Zo kan de zomer veilig van start gaan op kantoor!

Ga voor aanschaf van bovenstaande kantoorartikelen naar een kantoorspecialist in uw regio

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt