Hoe richt ik mijn thuiskantoor in?

Een efficiënte en stijlvol ingericht thuiskantoor verhoogt de productiviteit en helpt met het creëren van een prettige werksfeer. Dé Kantoorvakhandel geeft samen met Leitz antwoord op de vraag hoe u uw thuiskantoor kunt inrichten. Leitz is onze betrouwbare leverancier en partner op het gebied van diverse kantoorartikelen, onder andere gericht op de inrichting van uw kantoor thuis. Tevens hebben we de mooiste thuiskantoren voor u verzameld op Pinterest!
 

Thuiskantoor inrichten

Indien u regelmatig vanaf huis werkt, wilt u uw documenten en andere kantoorspullen mooi opbergen zodat uw thuiskantoor wordt geïntegreerd in de stijl van uw huis. Leitz biedt u daarom een uitgebreide reeks Click & Store opbergproducten in stijlvol zwart en wit en in frisse , trendy WOW kleuren . Makkelijk en snel in elkaar te zetten en al uw papierwerk is netjes opgeborgen. Bekijk hier een greep uit het Click & Store-assortiment:
 

Leitz Click & Store assortiment


Opbergbox 
Hangmappenbox leitz click & store 320x240x335mm zwartLeitz heeft binnen de Click & Store-range diverse stevige kantoorproducten voor de optimale bescherming van uw documenten, hangmappen, CD's en DVD's en al uw kantoorartikelen en andere spullen die u uit het oog wilt opruimen. En deze opbergproducten zien er nog aantrekkelijk uit ook!


Ladenbox
Ladenbox leitz click & store 3 laden witEen ideale opberger voor producten die u vaker nodig heeft in uw thuiskantoor is de Leitz Click & Store-ladenbox. Deze ladenbox is uitgebracht in een 3- en 4-laden variant en is verkrijgbaar is een hoogglanzende zwarte en witte kleur. Het gelamineerde oppervlak biedt een langdurige bescherming aan al uw spullen die u netjes wilt opbergen, maar toch snel bereikbaar moeten zijn.

Tijdschriftencassette
De tijdschriftencassettes uit de Click & Store-productlijn zijn verkrijgbaar in 4 trendy WOW-kleuren (oranje, groen, blauw en roze) en in strak wit en zwart. Met de labelhouder kunt u snel meerdere tijdschriftencassettes van elkaar onderscheiden. 

Meer weten over de kantoorproducten van Leitz? Ga voor advies en verkoop van Leitz kantoorartikelen, zoals de producten uit de Click & Store-range voor uw thuiskantoor, naar een kantoorvakhandel bij u in de buurt 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt