Hoe presenteer ik mijn bedrijf?

De presentatie van uw bedrijf is van essentieel belang voor uw omzet en imago van uw bedrijf. Dé Kantoorvakhandel geeft u advies over de presentatiemiddelen voor uw bedrijf. Dit artikel richt zich niet op de online presentatie van uw bedrijf, maar op de 'offline' presentatiemiddelen voor u als MKB'er. Voor de volgende presentatiemiddelen om uw bedrijf te presenteren kunt u terecht bij één van de 600 kantoorvakhandelaren in Nederland en België, aangesloten bij Dé Kantoorvakhandel:


Presenteren van uw bedrijf

De volgende middelen zijn geschikt om uw bedrijf te presenteren aan suspects en prospects voor specifieke informatie over uw producten of diensten, of in algemene zin, om de naamsbekendheid van uw bedrijf te verhogen. 


Promotiemateriaal

Zorg voor promotiemateriaal in ruime mate, met een heldere kijk op waarom uw bedrijf een goede keus is. Laat uw huisstijl terugkomen in al uw promotiemateriaal voor een uniforme en rustige uitstraling. Maak zelf visitekaartjes of laat dit doen. Schaf visitekaartsystemen aan om uw visitekaartjes aan te bieden bij bijvoorbeeld bevriende MKB'ers. 


Ondersteunende beelden

Zet visueel voor u zelf uit welke foto's van uw producten of diensten de kern van uw activiteiten benadrukken. Met een beeldend portfolio kunt u in één-op-één gesprekken met uw potentiële klant goed uw verhaal ondersteunen. Kies voor een strakke presentatiemap voor een professionele uitstraling en presentatie van uw bedrijf. 
 

Visuele communicatie

Heeft u de ruimte binnen uw bedrijf om uw potentiële klanten te informeren over uw producten en diensten? Met een LCD-scherm en standaard kunt u een presentatie ter ondersteuning laten afspelen. Denk hierbij niet gelijk aan een PowerPoint-presentatie, maar kijk ook eens of het innovatieve Prezi iets voor u is. Combineer uw presentatie met krachtige foto's om uw bedrijf nog beter te presenteren. 

Wilt u meer weten over het presenteren van uw bedrijf. De verkooppunten van Dé Kantoorvakhandel beschikken over een assortiment van 21.000 kantoorartikelen, met een ruime keuze uit producten voor het presenteren van uw bedrijf. 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt