Hoe organiseer ik een eindejaarsbijeenkomst voor mijn relaties?

Een borrel of bijeenkomst aan het einde van het jaar wordt vaak gewaardeerd door uw relaties. Met zo’n bijeenkomst zorgt u dat iedereen het nieuwe jaar begint met ‘de neuzen dezelfde kant op’. Maar hoe organiseert u een eindejaarsbijeenkomst voor uw relaties?

Uitnodigingen

Om ervoor te zorgen dat uw relaties op de hoogte zijn van de eindejaarsbijeenkomst en deze zeker in hun agenda noteren, stuurt u tijdig uitnodigingen. Om dit proces soepel te laten verlopen heeft u het volgende nodig:

  • Adressenlijst relaties
  • Enveloppen
  • Postzegels
  • Programma
  • Routebeschrijving
U kunt ervoor kiezen om enveloppen te laten drukken in de sfeer van de feestdagen. Of plak een sfeervolle postzegel op uw uitnodigingen om de toon te zetten voor de eindejaarsbijeenkomst voor uw relaties.
 

Programma

Als u uw relaties heeft uitgenodigd voor uw eindejaarsbijeenkomst, is het van belang om de bijeenkomst goed te plannen en voor te bereiden. Denk na over hoe u de dag wilt indelen en maak indien gewenst een programmaboekje of draaiboek.

Wanneer u graag een formele setting wilt creëren, kunt u hier rekening mee houden bij het opstellen van het programma. Maak bijvoorbeeld tijd vrij om de resultaten van het afgelopen jaar te presenteren aan uw relaties. Vergeet niet om naambadges- of stickers aan te schaffen en zorg voor een gepaste aankleding van uw ruimte. Als u een informele eindejaarsbijeenkomst wilt organiseren, kunt u natuurlijk ook lekkere hapjes en drankjes in huis halen of uw relaties van een kleine attentie voorzien.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt