Hoe kan ik badges maken?

Badges worden veel gebruikt en zijn er in verschillende soorten en maten. Wanneer u naar een congres gaat of u staat op een beurs, dan komt een badge goed van pas. Badges zorgen voor een snelle herkenbaarheid en zijn dus ideaal voor uw bedrijf. 

U kunt gemakkelijk en eenvoudig zelf badges maken. Zo kunt u kiezen uit verschillende soorten en maten en kunt u zelf bepalen wat u graag wilt. In dit artikel vertellen wij u hoe u gemakkelijk en snel uw eigen badges maakt. 
 

Soorten en maten

Badges zijn er in allerlei soorten en maten. Wanneer u er voor kiest om uw badges zelf te maken kunt u eenvoudig de maat en de soort badges die u wilt bepalen. Daarnaast kunt u kiezen uit een badge met een badgekoord, een bagde met een clip of een zelfklevende badge

De badge met een badgekoord hangt u eenvoudig om uw nek, terwijl de badge met een clip eenvoudig wordt bevestigd aan uw overhemd of uw broek. De zelfklevende badge kleeft eenvoudig aan uw kleding, zonder deze te beschadigen. Zo is er altijd wel een soort badge die bij u en uw bedrijf past. 
 

Eenvoudig zelf maken

U kunt eenvoudig badges zelf maken. Met behulp van een badgekaart print u eenvoudig de badges uit. U kunt er dan voor kiezen om een badge te maken met een badgekoord, een clip of een zelfklevende badge. De bagdes zijn direct klaar voor gebruik.

Vind eenvoudig het dichtstbijzijnde verkooppunt van DéKantoorvakhandel met de postcodevinder. Zo kunt u gemakkelijk en snel zelf badges maken!

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt