Hoe krijg ik verkoeling op kantoor?

Verkoeling op kantoor dankzij ventilatoren komt steeds vaker voor. Dit komt mede door de hitterecords die worden gebroken in Nederland en België. Wanneer de zomerse temperaturen ons land hebben bereikt dan kan dit een aardig - negatief - effect hebben op de productiviteit op kantoor. De airconditioning is niet altijd voldoende toereikend en kan zelfs in de zomer zorgen voor een flinke verkoudheid, daarom zijn ventilatoren vaak een goede oplossing. Plaatselijke verkoeling door ventilatoren is in zo'n geval gewenst. Bekijk hier het assortiment ventilatoren van Dé Kantoorvakhandel en ga, zonder dat u er iets voor hoeft te doen, de strijd aan met de zinderende zomerse zonkracht.


Voordelen plaatselijke verkoeling door ventilatoren op kantoor

Door middel van oscillerende bewegingen van een ventilator wordt de lucht in de ruimte verplaatst wat een verkoelend effect geeft. De ventilatoren in het assortiment van Dé Kantoorvakhandel hebben een geruisloze werking en beschikken over een thermisch beveiligde motor. Deze ventilatoren zijn ideaal voor plaatselijke verkoeling op kantoor. 
 

Type ventilatoren

U kunt kiezen uit een tafelmodel ventilator welke is onderverdeeld in een 30-centimeter variant  en een 40-centimeter variant. Daarnaast heeft u de keuze uit een ventilator op statief. Deze laatste ventilator is in hoogte verstelbaar. 

Bepaal het type ventilator voor kantoor aan de hand van uw lichaamslengte en uw zithouding aan uw bureau. Het voordeel van een statiefventilator is dat u hem achter of naast uw bureau kunt plaatsen, wat ruimtebesparend werkt. 

Meer weten over verkoeling op kantoor? Ook voor de aanschaf van een ventilator kunt u terecht bij uw lokale kantoorvakhandel. Deze staat met zijn team voor u klaar en beschikt over een assortiment van ruim 21.000 kantoorartikelen, waaronder diverse facilitaire kantoorartikelen zoals ventilatoren. U vindt uw dichtstbijzijnde kantoorvakhandel via de postcodezoeker

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt