Hoe kan ik verschillende apparaten tegelijk opladen?

Mobiele apparaten tegelijk opladen? Een oplossing voor het tegelijk opladen van verschillende apparaten komt in ons digitale tijdperk als geroepen. Maar is er een merk die een dergelijke oplader biedt voor het tegelijk opladen van bijvoorbeeld uw smartphone en tablet?

 


 

Tegelijk opladen met Leitz MultichargerOplader leitz tbv mobiele apparaten wit

Jazeker, Leitz bracht de Leitz Multicharger op de markt, een apparaat waarmee u gemakkelijk mobiele apparaten tegelijkertijd kunt opladen. Om uw smartphone, tablet of muziekspeler altijd opgeladen te hebben, is een multifunctioneel oplaadstation voor iedereen een musthave.
 

Smartphone en tablet tegelijk opladen

Via een USB-aansluiting kunt u met de Leitz Multicharger bijvoorbeeld uw smartphone en tablet tegelijk opladen. Met dit oplaadstation kunt u maar liefst vier mobiele apparaten tegelijk opladen, er is dus voor iedereen plek! Handig voor thuis, op vakantie of als basisstation voor al uw elektronica.
 

Tablet gebruiken tijdens opladen

Wat helemaal mooi is, is dat u met de Leitz Multicharger uw tablet gewoon kunt gebruiken terwijl deze oplaadt. Het multifunctionele oplaadstation is dus tevens een standaard voor uw tablet. Functioneel én mooi.

Wilt u meer weten over de producten van Leitz? Bezoek de Leitz-pagina. Leitz artikelen kunt u vinden bij uw lokale kantoorvakhandel. Met de postcodezoeker vindt u gemakkelijk een verkooppunt in uw buurt.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt