Hoe kan ik gemakkelijk adresetiketten printen?

Bij het versturen van een grote mailing is een etikettenprinter een handig hulpmiddel. Dé Kantoorvakhandel heeft diverse etikettenprinters in het assortiment, waarmee u eenvoudig adressen kunt printen. 

Adresetiketten printen

Dé Kantoorvakhandel heeft goede ervaringen met de etikettenprinters van DYMO. Voor het printen van adresetiketten raden wij de DYMO LabelWriter 450-serie aan, met de volgende etikettenprinters:Labelprinter dymo labelwriter 450 turbo Met deze etikettenprinters kunt u eenvoudig adressen printen. Met de bijgeleverde USB-kabel kunt u vanaf uw Mac of PC tot wel 71 adresetiketten printen per minuut. U heeft geen dure inkt of toner nodig, omdat de adresetiketten worden geprint via een thermische printtechnologie. Naast de etikettenprinters kunt u bij Dé Kantoorvakhandel ook terecht voor diverse bijpassende adresetiketten
 

Dichtstbijzijnde kantoorvakhandel

Wilt u meer weten over de etikettenprinters voor het printen van adresetiketten? Ga voor advies en aanschaf van een adresetikettenprinter naar uw dichtstbijzijnde verkooppunt van kantoorartikelen. Dé Kantoorvakhandel is de vertegenwoordiger van ruim 600 kantoorvakhandels in Nederland en België, waar u terecht kunt voor advies en verkoop uit een assortiment van 21.000 kantoorartikelen. Ga ook de volgende keer voor advies over kantoorartikelen zoals printers van adresetiketten naar www.dekantoorvakhandel.nl.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt