Hoe kan ik de data van mijn harde schijf veilig vernietigen?

Wanneer u een harde schijf van een computer, laptop, printer of multifunctional wilt weggooien moet u eerst van de data van uw harddisk een back-up maken waarna u de harde schijf vernietigt. Zo voorkomt u dat gevoelige bedrijfsdata in verkeerde handen kan vallen. Het vernietigen van een harde schijf kunt u eenvoudig zelf doen. Bekijk hieronder hoe u dat kunt doen met behulp van een harddisk vernietiger
 

Harde schijf veilig vernietigen

Om uw harde schijf op een veilige manier te vernietigen moet u op de juiste manier te werk gaan. U wilt natuurlijk niet dat iemand nog iets met de data van uw harde schijf kan doen. Daarom is het belangrijk om de juiste hulpmiddelen te gebruiken om de data van uw harde schijf te vernietigen. 
 

Harddisk vernietiger

Harddisk vernietiger ideal 0101 grijs
Vernietig eenvoudig zelf uw harde schijf van uw computer of multifunctionele kantoormachine met een harddisk vernietiger. Zo beschermt u uw data en kunt u uw harde schijf, na vernietiging, veilig weggooien. 

Met de harde schijf vernietiger van Dé Kantoorvakhandel kunt u harde schijven van 2,5 en 3,5 inch vernietigen. U stopt eenvoudig de te vernietigen harde schijf in de harddisk vernietiger waarna een pin van vernikkeld staal de harde schijf doorboort. Zo is de data van uw harde schijf niet meer uit te lezen. Dé oplossing om afgedankte harde schijven van PC's, laptops, printers en kopieermachines onbruikbaar te maken.


Meer informatie?

Meer weten over het veilig vernietigen van uw harde schijven? Ga voor aanvullend advies over de aankoop van een harddisk vernietiger naar een kantoorspecialist bij u in de buurt

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt