Hoe geef ik mijn kantoor een gouden randje?

Een kantoor met een gouden randje? Dat ultieme gevoel van chique op uw werkplek? In dit artikel leest u hoe u van uw kantoor een gouden kantoor maakt. Kantoorartikelen met een laagje goudverf geven uw kantoor een luxe uitstraling, oftewel : een gouden randje!


Gouden kantoorartikelen

Met  gouden kantoorartikelen geeft u uw kantoor een luxe uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan bureauaccessoires met een gouden laagje, zoals een chique schaar of pennenbak. Een mooie metallic gouden pen geeft u direct een luxe gevoel. Integreer goud in uw werkplek en ga voor ‘office chique’.
 

Inspiratie gouden kantoor

Wilt u ook een kantoor met een koninklijk tintje waar goud een belangrijke rol speelt? Dé Kantoorvakhandel heeft de mooiste gouden kantoorartikelen en kantoorinrichting voor u verzameld op Pinterest. Zo doet u eenvoudig inspiratie op voor goud op kantoor. Geef uw werkplek een gouden randje met de DIY-tips op ons prikbord.
 

Golden oldies

Er zijn van die kantoorartikelen die het altijd goed doen. Fabrikant Parker maakt al sinds 1888 de mooiste (vul)pennen en is HERMA al sinds 1906 marktleider op het gebied van zelfklevende etiketten. Voeg deze, en andere, kwalitatief hoogstaande ‘golden oldies’ toe aan uw kantoor, zodat u zeker weet dat u goed zit.

Op zoek naar de ‘golden oldies’ onder de kantoorartikelen of producten met een gouden randje? Uw lokale kantoorvakhandelaar kan u er alles over vertellen. Met onze postcodetool vindt u eenvoudig een professional bij u in de buurt.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt