Hoe kan ik financiële administratie goed bijhouden?

Waarvoor rekeningblok gebruiken?

Een rekeningblok wordt gebruikt voor het bijhouden van de financiële administratie. Want of het nou gaat om een kleine eenmanszaak of een grote vennootschap, zowel de kleine eenmanszaak als de grote vennootschap hebben verplichte zaken, met betrekking tot de financiële administratie, die zij zullen moeten opgeven aan de belasting. Gelukkig zijn er producten die u helpen uw financiële administratie gemakkelijk bij te houden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een rekeningblok. In dit artikel vertellen wij u hoe u de financiële administratie met behulp van een rekeningblok gemakkelijk bij kunt houden.
 

Wat is een rekeningblok?

Een rekeningblok is een hulpmiddel voor een gemakkelijke, snelle en efficiënte financiële administratie. Rekeningblokken zijn er voor vrijwel alle afdelingen van vrijwel ieder bedrijf. Zeker ook voor beginnende ondernemers en kleine zelfstandigen zijn de rekeningblokken van Atlanten zeer praktisch. Een rekeningblok maakt uw administratie snel uitvoerbaar en duidelijk. Met minder kosten beschikt u over betere informatie als het gaat om uw financiële administratie. 
 

Voordelen rekeningblok

De voordelen van een rekeningblok zijn dat u gemakkelijk en snel zelf een factuur kunt uitschrijven. Tevens bewaart u gemakkelijk een kopie van de factuur, vanwege het zelfkopiërend papier. Deze kopie bewaart u gemakkelijk in een handig en overzichtelijk opbergsysteem. Zo heeft u altijd een duidelijk inzicht in uw financiële administratie en kunt u gemakkelijk de verplichte zaken, omtrent uw financiële administratie, opgeven aan de belasting. 
 

Rekeningblok Jalema

Met een rekeningblok van Jalema bent u dus goed voorbereid en heeft u een duidelijk overzicht in uw verkopen. Op de website van de kantoorvakhandel kunt u gemakkelijk een verkooppunt vinden door middel van de postcodezoeker!

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt