Hoe kan ik financiële administratie goed bijhouden?

Een bonboekje voor financiële administratie gebruiken

Een bonboekje is een handig hulpmiddel voor het bijhouden van uw financiële administratie. Want of het nou om een kleine eenmanszaak of grote vennootschap gaat, beiden hebben ze verplichte zaken die zij moeten opgeven aan de belasting met betrekking tot de financiële administratie. Het bijhouden van de financiële administratie kost over het algemeen veel tijd. Het is dan ook fijn dat er hulpmiddelen, als een bonboekje, zijn om een goed overzicht te houden in uw financiële administratie. In dit artikel vertellen wij u hoe u het bonboekje gebruikt voor uw financiële administratie. 
 

Wat is een bonboekje? 

Een bonboekje is een handig hulpmiddel voor het bijhouden van uw financiële administratie. Met een bonboekje kunt u eenvoudig een handgeschreven bon meegeven aan de klant. Door het handige carbonvelletje achter de bon, kunt u zelf een kopie van het bonnetje houden voor uw financiële administratie. Een bonboekje van Jalema is gemakkelijk en snel uit te schrijven bij afgifte of ontvangst van goederen. 
 

Voordelen bonboekje

De voordelen van een bonboekje zijn dat u gemakkelijk zelf de bon kunt uitschrijven. Tevens bewaart u gemakkelijk een kopie van de bon in een handig, overzichtelijk opbergsysteem. Zo heeft u een duidelijk inzicht in uw financiële administratie en kunt u gemakkelijk de verplichte zaken opgeven aan de belasting. 
 

Digitaliseren

Natuurlijk is het ook handig om uw financiële administratie digitaal te bewaren. Zo heeft u altijd een kopie van belangrijke documenten in het geval er iets gebeurt met de papieren versie. Bewaar dus altijd een kopie van uw financiële administratie op uw computer en/of externe harde schijf. 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt