Hoe blijf ik gezond op kantoor?

Gezond zijn op kantoor is erg belangrijk. Als u goed in uw vel zit en u gezond voelt op kantoor, bent u in de regel productiever en creatiever! Helaas kan een gezond gevoel op kantoor snel verdwijnen als u 40 uur per week zittend achter uw bureau doorbrengt. Er zijn zelfs mensen die lichamelijke klachten krijgen door zo lang en veel stil te zitten en een gebrek aan lichaamsbeweging. Gelukkig zijn er genoeg manieren om gezond te blijven op kantoor.
 

Tips gezond op kantoor

Sta regelmatig op van uw plaats en strek uw benen om de bloedsomloop te verbeteren. Wandelen tijdens de lunchpauze doet het ook goed! Naast lichaamsbeweging kunt u ook gezond zijn op kantoor door aan uw eet- en drinkgewoontes te werken. Drink bijvoorbeeld eens (kruiden)thee in plaats van koffie en verruil de snoeppot op kantoor voor een fruitmand. Om ervoor te zorgen dat u iedere dag op kantoor aan uw gezondheid werkt, hebben wij de beste tips voor gezonde lunches en oefeningen voor achter uw bureau voor u verzameld op Pinterest. Kijk en leer!
 

Ergonomisch kantoor

Ergonomie is een term die vaak wordt gebruikt in relatie tot zit- en werkhouding, vooral voor mensen met een zittend beroep. Dé Kantoorvakhandel vertelt u graag meer over de juiste zithouding, het instellen van een bureaustoel of de voordelen van staand vergaderen.
  Bent u op zoek naar ergonomische kantoorartikelen? U kunt altijd terecht bij uw lokale kantoorvakhandel voor tips en advies. Zo bent u zeker van een gezonde en comfortabele werkplek. Ga naar onze verkooppuntenpagina en vind een winkel bij u in de buurt.
 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt