Hoe bevestig ik mijn beamer aan plafond of muur?

Een beamer, ook wel projector genoemd, heeft een solide bevestiging nodig, waarbij ook de afstand tot het projectiescherm een factor is. Met beugels kunt u uw beamer bevestigen aan muur of plafond. Deze zogeheten projectiehulpmiddelen zijn universeel en daarom geschikt voor bijna elk type beamer. Dé Kantoorvakhandel zet de verschillende soorten projectiehulpmiddelen voor u op een rij. 
 

Beamer bevestigen

Wanneer u een beamer gaat bevestigen dan is het belangrijk om u goed voor te bereiden. Er zijn verschillende manieren waarop u een beamer kunt bevestigen. Wilt u bijvoorbeeld de beamer aan het plafond bevestigen of aan de muur? Wij geven u handige tips en hulpmiddelen voor het bevestigen van uw beamer. 
 

Plafondbevestiging voor beamers

Beamer plafondbevestiging newstar c200 zilverOm uw beamer aan het plafond te kunnen bevestigen heeft u een speciale plafondbeugel nodig. U heeft hierbij de keus of u uw beamer dicht tegen het plafond aan wilt monteren, of dat u met een uitschuifbare stang werkt. Dé Kantoorvakhandel beschikt over projectiehulpmiddelen van het merk Newstar. Deze bevestigingssystemen voor beamers hebben het voordeel dat de kabels van de beamer netjes weggewerkt kunnen worden in de stang. De projectiehulpmiddelen zijn kantelbaar en draaibaar, voor de perfecte hoek op het projectiescherm.  De steunen voor het plafond hebben een draagvermogen van 15 kilogram. 
 

Wandbevestiging voor beamersBeamer wandbevestiging newstar w050 zilver

Ook de wandbevestigingen voor beamers zijn universeel en passen op bijna ieder formaat beamer. De steunen zijn eenvoudig in diepte te verstellen en zijn kantelbaar, in diepte verstelbaar en draaibaar. De beugels hebben een draagvermogen tot 12 kilogram. 
 

Overige bevestigingen voor beamers

Wanneer u uw beamer niet permanent wilt bevestigen aan de wand of aan het plafond dan kunt u kiezen voor een tafelopstelling. De multimedia trolley van Nobo  is een dubbele staander met ruimte voor een beamer en een laptop. Deze trolley is verrijdbaar, is verstelbaar in hoogte, hellingshoek en werkbladrichting. 


Meer informatie

Meer weten over beamers en de benodigde projectiehulpmiddelen? Ga voor advies en aanschaf van beamers en toebehoren naar een kantoorvakhandel bij u in de buurt. Hier staan professionals voor u klaar om u te helpen bij het maken van een keuze. 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt