Deze mappen zijn handig voor opbergen

Mappen worden nog steeds veel gebruikt. Er worden documenten geprint en vervolgens bewaard in mappen. Vooral op school krijgen de scholieren of studenten bundels en papieren mee naar huis. De papieren kunnen zich opstapelen en om het overzicht te bewaren is het handig om de documenten in mappen te sorteren. Zo kunt u per vak, of bijvoorbeeld per afdeling op uw kantoor, de papieren gesorteerd in mappen opbergen.
 

Elastomap

De scholen gaan straks weer beginnen en het is tijd om een checklist op te stellen van wat u allemaal nodig heeft voor een nieuw schooljaar. Wat niet mag ontbreken zijn mappen van elastisch materiaal. Deze worden erg behulpzaam gevonden voor het meenemen en opbergen van papieren. Bijvoorbeeld de Elstomap Elba School life. Erg handig voor het organiseren van verschillende vakken of projecten. De elastieke sluiting zorgt ervoor dat u onderweg niets verliest. De map heeft extra verstevigde hoeken zodat de papieren mooi blijven en goed blijven zitten. Bovendien kunt u de map daardoor langduriger gebruiken. De map is in verschillende kleuren te verkrijgen zoals blauw, rood en geel.
 

Elastomap van glanskarton

Elastomappen van glanskarton zijn bij de kantoorvakhandel ook te verkrijgen. De mappen zijn geschikt om losse documenten in te bewaren en/of verzamelen. Ook de glans kartonnen elastomap bevat hoekelastieken voor een betere bescherming van uw documenten. Er zit op de map ook een rug etiket waar u op kunt schrijven wat de map bevat. Zo raakt u nooit meer documenten kwijt en kunt u geordend opbergen. De elastomap van glanskarton is gemaakt van 600 gr gelamineerd glanskarton.


Elastobox

De elastobox Elba School Life is een stevige verzamelbox voor het verzamelen van papieren. In deze map kunt u nog meer papieren kwijt omdat deze groter is. Handig om per vak een kleur te kiezen voor een fijn overzicht. De mappen bevatten elastieke sluitingen zodat alles goed bij elkaar blijft zitten. Ook in verschillende kleuren beschikbaar.
 

Elastomap voor op kantoor

De elastomap for business heeft een wat professionelere uitstraling. De map is gemaakt van stevig materiaal, voor langdurig en intensief gebruik. De map bestaat uit drie delen en op die manieren worden de documenten goed beschermd en kunt u belangrijke papieren veilig opbergen. Ook deze map heeft extra elastieke sluitingen om geen documenten te verliezen. Verkrijgbaar in de kleur grijs.

Op zoek naar deze handige mappen die u langdurig kunt gebruiken? Kijk bij uw dichtstbijzijnde kantoorvakhandel in de buurt, deze vindt u via de postcodezoeker.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt