Halloween op kantoor, wat heb ik nodig?

Halloween, op 31 oktober is het zover. Halloween is vooral een populaire feestdag in de Verenigde Staten, maar ook het Nederlandse publiek heeft Halloween omarmt. Wilt u uw kantoor een spookachtig tintje geven met Halloween? Wij vertellen u wat u nodig heeft voor Halloween op kantoor.
 

Halloween op kantoor

Wilt u uw collega’s de stuipen op het lijf jagen of uw werkplek gezellig aankleden met Halloween decoraties? Zorg op 31 oktober voor Halloween op kantoor. Op Halloween op kantoor tot leven te brengen kunt u Halloween decoraties knutselen, of met collega’s een ‘Trick or Treat’ ronde maken langs andere afdelingen.
 

Halloween decoraties

Veel Halloween decoraties zijn eenvoudig zelf te maken. Uw lokale kantoorvakhandelaar kan u helpen bij het vinden van het juiste papier, de beste lijm en viltstiften in de meest uiteenlopende kleuren. Knutsel bijvoorbeeld paperclips met spoken, pompoenen of vleermuizen.
 

Halloween inspiratie

Op zoek naar inspiratie voor Halloween? Wij hebben de leukste Halloween knutsels voor u verzameld op Pinterest. Verras uw collega’s bijvoorbeeld met spookachtige cakejes of versier uw werkplek met een bewerkte pompoen.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt