Is goedkoop papier een optie bij een goede printer?

Heeft u een behoorlijke investering gedaan om een goede printer op uw kantoor of in uw bedrijf neer te zetten? Dan zou het zonde zijn om vervolgens niet het optimale uit deze printer te halen door goedkoop papier te kopen voor dit apparaat. U wilt tenslotte het beste resultaat boeken met deze printer. Schaf daarom de juiste papiersoort aan voor dit apparaat en genereer zo het beste resultaat, waar u in geïnvesteerd heeft!
 

Waarom geen goedkoop papier in goede printer?

Wij zullen u gemakkelijk uitleggen waarom u geen goedkoop papier in een goede printer moet stoppen. U investeert namelijk in een goede printer om zo het optimale resultaat te behalen. Waarom zou u dit verpesten door vervolgens de printer te voorzien van een mindere kwaliteit papier? Op deze manier versterken deze twee elementen elkaar niet en zult u nog steeds niet het resultaat krijgen wat u nodig heeft.

Vergelijk het met een auto. Waarom zou u een dure Mercedes aanschaffen om er vervolgens standaard velgen en goedkope banden onder te zetten? Dit is wat u namelijk ook doet met een goede printer wanneer u hier goedkoop papier in stopt. 
 

Professioneel advies
 

Wilt u meer informatie over verschillende papiersoorten of het gebruik van het juiste papier in de juiste printer? U kunt altijd uw plaatselijke kantoorvakhandel vragen om professioneel advies. Deze kantoorvakhandel kunt u vinden dankzij de postcodezoeker op onze website. 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt