Fles wijn als relatiegeschenk geven?

Veel bedrijven lopen er richting de feestdagen weer tegenaan, relatiegeschenken. Hoe worden de medewerkers en klanten bedankt voor hun inzet, loyaliteit en samenwerking van het afgelopen jaar? Als bedrijf zijnde wilt u een gepast relatiegeschenk aanbieden, maar toch is dit vaak lastig te verzinnen. Kunt een een fles wijn als relatiegeschenk geven bijvoorbeeld?
 

Relatiegeschenk wijn geven

Veel mensen houden wel van een goed glas wijn. Daarom is een fles wijn als relatiegeschenk gepast om te geven. Waar u wel op moet letten is de kwaliteit van de fles wijn. U wilt natuurlijk niet bij uw belangrijke relaties met een goedkope fles wijn aankomen. Er zijn veel verschillende soorten wijnen als relatiegeschenk te geven. 

Wilt u direct een grote hoeveelheid flessen wijn inkopen voor uw relaties en werknemers? Dan kunt u bij een kantoorvakhandel terecht. Zij hebben vaak een uitgebreid assortiment met verschillende wijnsoorten die u kunt aanschaffen. En het fijne is, dat u direct uw voorraad met kantoorartikelen kunt aanvullen wanneer dit nodig is. 


Fles wijn met persoonlijk etiket als relatiegeschenk

Wilt u er een persoonlijke draai aan geven? Zorg dan voor een fles wijn met een persoonlijk bedanketiket van uw bedrijf erop. Deze kunt u vaak laten bedrukken bij verschillende bedrijven en dit maakt uw relatiegeschenk toch een stuk persoonlijker en stiekem maakt u dan ook nog gebruik van free publicity. Een win-win situatie!

Zoek via onze postcodezoeker een kantoorvakhandel bij u in de buurt en kijk wat er mogelijk is met betrekking tot relatiegeschenken bestellen.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt