Etiketten ontwerpen voor feestdagen

Etiketten worden steeds minder gebruikt, maar toch zijn etiketten best handig, bijvoorbeeld voor de feestdagen. U kunt kiezen voor standaard etiketten voor de feestdagen, maar u kunt ook etiketten ontwerpen voor de feestdagen. Of u nou persoonlijke etiketten nodig heeft, of voor uw bedrijf.
 

Soorten etiketten

Etiketten vindt u in verschillende soorten en maten en worden meestal gebruikt op kantoor. Met etiketten kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk zien welke papieren er in de mappen zitten. Etiketten zijn ontzettend handig en kunt u gemakkelijk gebruiken. Zo heeft houdt u uw adminstratie overzichtelijk. 

Etiketten vindt u in alle soorten en maten. Zo kunt u er voor kiezen om etiketten in verschillende kleuren te kopen, of voor etiketten met een randje, bloemetje of ander figuur. Tevens zijn er etiketten die thema gebonden zijn, voor bijvoorbeeld de feestdagen. 

U kunt er ook voor kiezen om uw etiketten zelf te ontwerpen. Zo kunt u de etiketten precies zo ontwerpen zoals u het wilt. Dit kan gemakkelijk en snel. Ook voor de feestdagen kunt u gemakkelijk etiketten ontwerpen. Zo kunt u de etiketten een stuk persoonlijker maken. Door een etiket op de kerstcadeaus te plakken ziet iedereen gemakkelijk voor wie het cadeau bedoeld is. 
 

Etiketten printen

Bij het ontwerpen van etiketten voor de feestdagen, moeten de etiketten ook geprint worden. Etiketten printen kan op verschillende manieren. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om zelf de etiketten te printen. 

Beschikt u over een inkjet- of laserprinter dan kunt u gemakkelijk vellen met etiketten printen. Echter kunt u ook gebruik maken van een etikettenprinter. Met een etikettenprinter print u gemakkelijk veel etiketten. Een etikettenprinter kan naast zelf ontworpen etiketten ook andere etiketten afdrukken, bijvoorbeeld:
  • adresetiketten
  • verzendetiketten
  • orderetiketten
  • naambadges
  • barcode-etiketten
Ontdek zelf het gemak van een etikettenprinter en vind er één bij de dichtstbijzijnde kantoorvakhandel. Op de website van DéKantoorvakhandel kunt u gemakkelijk, met behulp van de postcodezoeker, zien waar de dichtstbijzijnde kantoorvakhandel is. 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt