Waar energiezuinige verlichting kopen?

Waarom energiezuinige verlichting?

Steeds vaker kiezen bedrijven en huishoudens voor het gebruiken van energiezuinige verlichting. Maar waarom gebruiken mensen energiezuinige verlichting, wat zijn de redenen om dit te gebruiken?
 

Redenen gebruik energiezuinige verlichting

Het woord zegt het natuurlijk al, energiezuinige verlichting wordt met name gebruikt om energie te besparen. Wanneer u gloeilampen e.d. verwisselt met energiezuinige lampen, bespaart u energie en daarmee behoorlijk wat geld op jaarbasis. Een gloeilamp gebruikt namelijk vijf keer zoveel stroom als een energiezuinige spaarlamp.

Wanneer u energiezuinige verlichting gebruikt ontziet u dus het milieu. Met behulp van deze verlichting kunt u uw ruimtes toch goed verlichten en verspilt u geen electriciteit. U bent dus goed bezig voor het milieu met energiezuinige verlichting, maar ook voor uw portemonnee.
 

Tips energiezuinig verlichten
 

We hebben nog meer tips voor u om energiezuinig te verlichten. Maar bijvoorbeeld optimaal gebruik van het daglicht in uw huis of kantoor en doe alle lampen uit wanneer u een ruimte verlaat. Ook energiezuinige verlichting moet u niet onnodig laten branden. 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt