Bruynzeel potloden voor mooi kleuren

Er zijn veel verschillende soorten potloden. Voor volwassenen is kleuren de laatste tijd weer helemaal in. Of u nu zelf de mooiste tekeningen kunt maken of liever een ingewikkelde kleurplaat voor volwassenen inkleurt, met Bruynzeel potloden zit u altijd goed. Felle kleuren, pasteltinten en aquarelpotloden behoren allemaal tot het uitgebreide assortiment van dit populaire potlodenmerk. Niet alleen voor kleurpotloden kunt u voor dit merk kiezen, ook grijze potloden met verschillende hardheden zijn verkrijgbaar van Bruynzeel. 


Prachtig tekenen

Goed kunnen tekenen is een talent dat veel oefening en tijd vergt. Niet iedereen heeft er het geduld of de aanleg voor om een ingenieuze tekening op papier te kunnen zetten. Daarom zijn kleurboeken voor volwassenen de nieuwste trend in tekenland. Met prachtige en soms ingewikkelde kleurplaten, krijgt iedereen de kans om zich een echte tekenaar te voelen. Vogels, vissen en mandala’s zijn populaire thema’s van deze boeken. Met Bruynzeel potloden heeft u de mogelijkheid om deze tekeningen naar uw eigen inzicht in te vullen. Gebruik uw lievelingskleuren of ga voor tegenstellingen tussen licht en donker. Maak het uzelf gemakkelijk met een uitgebreide potloden set van 24 kleuren, of kies voor een set van 12 potloden en maak verrassende en opvallende kleurencombinaties. 


Speciaal voor kinderen

Kleurpotloden zijn niet meer speciaal voor kinderen. Tekenen en kleuren kan erg rustgevend werken, en daarom is het inkleuren van tekeningen voor veel volwassen een moment van volledige rust en ontspanning. Toch is het voor kinderen soms lastig om een lang potlood vast te houden. Speciaal voor de kleine handjes zijn er van Bruynzeel de kinderpotloden, die extra kort en dik zijn. Op die manier kan ook uw kindje aanschuiven aan de tekentafel. Samen kleuren en tekeningen maken, draagt bij aan de quality time met uw kind en de mooiste creaties vinden zo hun weg op de koelkast of misschien zelfs ingelijst aan de muur. 


Potloden voor op school

Op de middelbare school hebben kinderen voor de tekenles vaak een HB-potlood nodig. Ook voor het tekenen van grafieken voor wiskunde of natuurgetrouwe tekeningen voor biologie zijn dergelijke potloden van belang. HB-potloden in verschillende hardheden en dikten vindt u tevens in het assortiment van Bruynzeel. Met Bruynzeel potloden in uw etui is een (aan)tekening snel gemaakt.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt