Breekbare spullen verpakken: hoe doe ik dat?

Breekbare spullen verpakken is erg belangrijk wanneer u breekbare spullen gaat vervoeren. Bij het vervoer van breekbare spullen is het van belang om goede en krachtige verpakkingsmaterialen te gebruiken, om beschadiging van uw breekbare spullen te voorkomen. Dé Kantoorvakhandel geeft u tips over het juist verpakken van breekbare items en gaat uit van twee situaties: verhuizen van breekbare huisraad en het versturen van pakketten met breekbare spullen.
 

Verhuizen van breekbare spullen

Pak elk breekbaar item apart in. Kies voor meerdere vellen keukenpapier of koop luchtkussenfolie om uw breekbare spullen extra te beschermen. Plaats zwaardere breekbare items onderin uw verhuisdoos. Verdeel bij voorkeur uw breekbare spullen over meerdere dozen. Wanneer er dan één doos sneuvelt, dan heeft u in ieder geval nog wat kopjes, borden en glazen bij de hand. 

Geef daarnaast op uw verhuisdozen aan of het verpakkingsmateriaal breekbare spullen bevat. Er zijn speciale signaleringsstickers verkrijgbaar, zodat uw verhuisteam snel ziet of de inhoud van een doos breekbaar is. 

 

Versturen van breekbare spullen

Gebruik bij voorkeur een doos die zo nauw mogelijk om uw breekbare spullen heensluit en vul dit op met opvulmateriaal, zodat uw spullen vastgeklemd blijven tijdens het transport. Dé Kantoorvakhandel heeft diverse verpakkingsdozen om uw spullen goed te beschermen tijdens het transport. 

Meer weten over het verpakken van breekbare spullen en welke verpakkingmaterialen hier voor geschikt zijn? Ga naar één van de 600 verkooppunten van Dé Kantoorvakhandel voor advies en aanschaf van verpakkingsmaterialen en andere kantoorartikelen. 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt