De beste antivirus software is onmisbaar voor uw computer of laptop

De beste antivirus software is wat uw computer of laptop verdiend. Want of u nou uw mail checkt, online iets besteld, aan het downloaden of internetbankieren bent of überhaupt op het internet, dan ligt een virus op de loer. Maar ook offline loopt uw computer of laptop gevaar. Even dat bestand uitwisselen op kantoor of die foto laten zien die op uw USB-stick staat. Een virus kan ook geïnfecteerd zijn op een USB of externe harde schijf en bij het uitwisselen van bestanden kan dat virus mee worden overgezet. Eigenlijk loopt uw computer of laptop dus altijd het risico op een virus. Het is daarom belangrijk uw computer of laptop goed te beschermen. Een goed antivirus pakket is dus dus onmisbaar op elke computer of laptop.
 

Antivirus pakketten

Tegenwoordig gebruiken ook veel scholieren en studenten een laptop of de computer thuis of op school. Hard gezwoegd wordt er aan projecten, werkstukken, essay’s en dergelijke. Het zou toch zonde zijn al deze bestanden kwijt te raken door een virus? 
Gelukkig is er wat aan te doen, u kunt uw laptop of computer zeer goed beveiligen tegen een virus. Een antivirus software mag dus ook voor komend schooljaar niet ontbreken bij de schoolspullen. Het is belangrijk erop te letten, wanneer u ook veel gebruik maakt van het internet, dat u, naast een goed antivirus programma, voor een all in one beveiliging kiest. Bij een dergelijk antivirus pakket zit namelijk ook een spam filter, antispyware, antiphishing en een firewall. 
 

McAfee of Norton

Het is natuurlijk belangrijk om ook altijd een back up te maken an uw bestanden. Plan dit dan ook eens in de zoveel tijd in. Op die manier heeft u, wanneer het onverhoopt mis gaat, al uw bestanden op een back up staan. Dit kunt u gemakkelijk doen met een externe harde schijf

De beste antivirus pakketten vindt u bij de kantoorvakhandel. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor McAfee of Norton. Bij McAfee staat digitale beveiliging centraal. U kunt in alle vrijheid online winkelen, surfen en communiceren met bijvoorbeeld het Antivirus Plus pakket van McAfee. Dit antivirus pakket verzekerd u van een volledige antivirus, antimalware en firewallbescherming. Liever een pakket van Norton? Dan raden bij u het Norton Security pakket met back up aan. Dit antivirus pakket biedt superieure bescherming met vijf gepatenteerde beschermingslagen die vrijwel elke bedreiging elimineren. Met deze antivirus kunt u met een veilig en gerust gevoel online gaan. Ook is het mogelijk de Norton- bescherming voor uw smartphone en tablet te gebruiken. 


Meer informatie?

Kies voor het beste antivirus pakket, op die manier is uw computer of laptop beschermd tegen bedreigingen. U wilt toch niet dat iemand bij uw privé en onmisbare bestanden kan komen? Ga voor advies langs uw dichtstbijzijnde kantoorvakhandel, deze vindt u via de postcodezoeker

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt