Bestaan er badges waar een visitekaartje in past?

Of u nou een presentatie moet houden of een congres bezoekt, een badge is erg handig en zorgt voor direct herkenbaarheid. Sommige bedrijven willen hun visitekaartje in een badge plaatsen. Zo ziet iedereen gelijk van welk bedrijf u bent. Maar past een visitekaartje in een badge? In dit artikel vertellen wij u alles over het plaatsen van een visitekaartje in een badge.
 

Afmetingen visitekaartje

De afmetingen van visitekaartjes verschilt enorm. Zo hebben de standaard visitekaartjes in Amerika een andere afmeting dan de standaard visitekaartjes in Nederland. De standaard visitekaartjes in Nederland, maar ook in andere delen van Europa, hebben een afmeting van 85 bij 55 millimeter. 
 

Afmetingen badges

Badges zijn er in allerlei soorten en maten. Wilt u een badge met een badgekoord, een badge met een clip of een zelfklevende badge? Ook op het gebied van de maten is er genoeg keuze. Zo kunt u eenvoudig een badge vinden waar uw visitekaartje eenvoudig in past. 
 

Zelf maken

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om zelf een badge te maken. Wanneer u zelf een badge maakt kunt u eenvoudig de maten aanpassen. Met behulp van een badgekaart print u eenvoudig de badge naar uw wensen uit. De badges zijn direct klaar voor gebruik!

Vind eenvoudig het dichtsbijzijnde verkooppunt van DéKantoorvakhandel met de postcodevinder. Zo kunt u gemakkelijk en snel zelf uw badges maken!

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt