Welke badges heb ik nodig voor mijn evenement?

Badges zijn er in alle soorten in maten, maar welke badges zijn geschikt voor uw evenement? Badges worden namelijk veel gebruikt op evenementen als congressen en beurzen. Er is dan ook altijd wel een badge die bij uw evenement past. Door gebruik te maken van badges vergroot u gemakkelijk de naamsbekendheid en herkenbaarheid van uw bedrijf. 
 

Een badge voor ieder evenement

Omdat er badges zijn in alle soorten en maten is er altijd wel een badge die bij uw evenement past. Of u nou een beurs of congres organiseert, u vindt gemakkelijk en snel de badge die bij uw evenement past. 

Kunt u geen badge vinden die bij uw evenement past, dan kunt u eenvoudig zelf een badge maken met behulp van de badgekaart. Zo print u gemakkelijk uw zelf ontworpen badges uit in het formaat dat u wenst. 
 

Verschillende manieren van bevestigen

Wanneer u een badge heeft gevonden die bij uw evenement past kunt u kiezen uit drie verschillende soorten van bevestigen van de badges. Zo kunt u kiezen voor een badge met een badgekoord, een badge met een clip of een zelfklevende badge

De badge met badgekoord hangt u eenvoudig om uw nek. Iedereen kan de badge goed zien, waardoor u direct herkenbaar bent. Met een badge met een clip bevestigt u de badge met een clip gemakkelijk aan uw overhemd of broek. De zelfklevende badge is ideaal wanneer u uw kleding niet wilt beschadigen, maar wel herkenbaar wilt zijn. Deze badge kleeft eenvoudig aan uw kleding vast, zonder deze te beschadigen. 

Kortom, voor ieder evenement is er wel een badge die bij u past!

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt