Moet ik mijn baas meevragen naar een bedrijfsuitje?

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje moet u ook nadenken of u de baas ook moet meevragen. Een bedrijfsuitje met uw collega’s is erg leuk, maar wanneer moet u de baas uitnodigen en wanneer niet? Soms kan het erg lastig zijn wanneer u een bedrijfsuitje wilt organiseren zonder uw baas. Wij vertellen u alles over het organiseren van een bedrijfsuitje en of u uw baas ook moet uitnodigen voor het bedrijfsuitje. 


Bedrijfsuitje organiseren

Wanneer u een bedrijfsuitje gaat organiseren zijn er veel dingen waar u aan moet denken. Zo moet u een geschikte activiteit vinden voor het bedrijfsuitje, het vervoer regelen, maar ook mensen uitnodigen. Het is belangrijk om iedereen zo snel mogelijk op de hoogte te brengen van het bedrijfsuitje. Zo is de kans groot dat iedereen mee kan met het bedrijfsuitje. 


Uitnodigingen

De beste manier om de uitnodigingen voor het bedrijfsuitje te versturen is via de mail. Op deze manier weet u zeker dat al uw collega’s de uitnodiging ontvangen. Maar wie moet u allemaal uitnodigen voor het bedrijfsuitje? 

Wanneer de baas het bedrijfsuitje betaald is het wel zo vanzelfsprekend om uw baas ook uit te nodigen voor het bedrijfsuitje. Wanneer u en uw collega’s het bedrijfsuitje zelf moeten betalen kunt u er voor kiezen om uw baas niet uit te nodigen. Het is handig om dit met uw collega’s te bespreken, zodat iedereen op de hoogte is. 


Op de hoogte brengen

Naast dat u uw collega’s op de hoogte moet brengen is het natuurlijk erg belangrijk om uw baas op de hoogte te brengen. Wanneer u de baas niet mee wilt nemen tijdens het bedrijfsuitje is het belangrijk om hier met hem of haar over te praten. Zo brengt u de baas op een nette manier op de hoogte. Organiseer absoluut geen bedrijfsuitje achter de rug van uw baas om. Hierdoor kan het contact met uw baas verslechteren. 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt