Agenda kopen?

Hoe maak ik een weekagenda in Excel?

Een weekagenda maken in Excel is erg makkelijk. Zo heeft u een duidelijk overzicht van alle activiteiten en werkzaamheden die u heeft in een week. U kunt gemakkelijk en eenvoudig zelf een weekagenda maken. Zo verschaft u meer duidelijk op kantoor over de planning van de week. Dé Kantoorvakhandel legt u uit hoe u uw eigen weekagenda maakt. 


Een overzichtelijke weekagenda

Via het programma Excel kunt u eenvoudig zelf een weekagenda maken voor op kantoor. Wij leggen u stap voor stap uit hoe u gemakkelijk een weekagenda maakt in Excel. Wanneer u eenmaal de smaak te pakken hebt, heeft u het zo voor elkaar!


Weekagenda maken in Excel

Maak in Excel zes kolommen aan en deel deze in op de weekdagen. De zaterdag en zondag kunt u samen voegen in de zesde kolom, aangezien er in het weekend op de meeste kantoren niet wordt gewerkt. Is dit wel het geval, voeg dan eenvoudig een extra kolom in, zodat het totaal aantal kolommen uitkomt op zeven. 

In elke kolom vult u in de rijen de tijdstippen aan, begin bij zeven uur in de ochtend. Kies voor een eindtijd waarop het kantoor normaal gesproken sluit. 


Weekagenda’s

U kunt natuurlijk ook kiezen voor een andere weekagenda. Het nadeel van een weekagenda in Excel is dat u deze niet zo gemakkelijk mee kunt nemen. Vindt u dit onhandig? Kies er dan voor om een weekagenda te kopen in uw lokale kantoorvakhandel. Wanneer u een weekagenda koopt in uw lokale kantoorvakhandel heeft u de keuze uit verschillende weekagenda’s, zo kunt u een keuze maken die het beste bij u en uw bedrijf past. 

Bent u op zoek naar een weekagenda? Kijk dan voor verkoop van een weekagenda naar een kantoorspecialist bij u in de buurt.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt