Agenda kopen?

Ik wil een dagagenda printen, hoe doe ik dat?

Een dagagenda is een handig hulpmiddel wanneer u een druk bestaan heeft. Agenda’s zijn er in allerlei soorten en maten. Maar wanneer u een druk bestaan heeft, kan een dagagenda zeer goed van pas komen. Dagagenda’s kunt u eenvoudig zelf maken en printen. Maar hoe doet u dat nou precies, een dagagenda printen? In dit artikel vertellen wij u meer over het maken en printen van een dagagenda, zodat u snel aan de gang kunt met dit handige hulpmiddel. 


Druk bestaan

Wanneer u een druk bestaan heeft, is het een slimme keuze om gebruik te maken van een geprinte dagagenda. Met de dagagenda kunt u de dag snel en eenvoudig indelen, zodat u een duidelijk overzicht heeft van de dingen die die dag moeten gebeuren of die op de planning staan. 


Dagagenda printen

Het maken en printen van een dagagenda is eigenlijk best eenvoudig. U maakt een dagagenda gewoon in Word of Excel. Voor het uitprinten van een dagagenda is het niet nodig om een A3-printer aan te schaffen. Ook een gewone, multifunctionele printer is voldoende. De keuze om een dagagenda op A3-formaat te printen is echter wel overzichtelijker. Zodat u precies weet wat er moet gebeuren die dag. 


Lokale kantoorvakhandel

Wilt u nou liever zelf een dagagenda aanschaffen in plaats van er een zelf te printen. Dan kunt u kiezen voor de standaard voorgedrukte dagagenda. Deze vindt u bij een kantoorvakhandel bij u in de buurt

Laatstgenoemde keuze scheelt u tijd, welke u weer kunt besteden aan andere werkzaamheden. 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt