Agenda kopen?

Hoe maak ik een dagagenda in Excel?

Het maken van een dagagenda kunt u gemakkelijk zelf doen in Excel. Zo kunt u een specifieke dagindeling maken welke goed bij u en uw werkzaamheden aansluit. Met het gebruik van een dagagenda, wordt het gemakkelijker om de dag productief in te richten. Het voordeel hiervan is dat uw werk op tijd af is en daarnaast heeft u nog voldoende tijd om met familie en vrienden te besteden. Door middel van een dagagenda kunt u uw tijd efficiënt verdelen. 


Een dagagenda maken

Wanneer u zelf een dagagenda in Excel wilt maken zijn er een aantal stappen die u moet nemen, voordat u deze dagagenda in gebruik kunt nemen. Deze stappen hebben wij voor u op een rijtje gezet. Zo maakt u eenvoudig een dagagenda in Excel:
  • Maak in Excel drie kolommen aan.
  • In de eerste kolom geeft u het tijdstip weer. Begin bij 6 uur ‘s ochtends en laat de tijd naar beneden toe oplopen in 24 rijen. 
  • In de derde kolom geeft u aan met welke persoon u de activiteit of taak gaat uitvoeren. 

Andere opties

Een dagagenda maken in Excel is een optie, maar het is geen noodzaak om de dagagenda in Excel te maken. Het is ook mogelijk een een dagagenda in uw lokale kantoorvakhandel aan te schaffen. Op locatie heeft u zelfs meerdere keuzes uit verschillende dagagenda’s. Zo kunt u een dagagenda selecteren die het beste bij u en uw bedrijf aansluit. 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt