Welke soorten concepthouders of documenthouders zijn er?

Concepthouders of document houder zijn ergonomische hulpmiddelen, waarbij u documenten rechtop naast uw pac kan plaatsen. Zo kunt u ergonomisch werken en snel een papieren document verwerken op de computer. Op deze manier houdt u een goed overzicht van de belangrijke documenten en taken die u nog moet doen. 

Soorten concepthouders of documenthouders

Er zijn verschillende sooren concepthouders en documenthouders. Doordat er veel keuze is op het gebied van concept- en documenthouders is er altijd wel een die bij u en uw werkzaamheden past. Wij hebben de verschillende soorten concepthouders en documenthouders voor u op een rijtje gezet. Zo kunt u eenvoudig een variant kiezen die u aanspreekt. 


Eenvoudige concepthouders en documenthouders

Deze concepthouder laat tot maximaal 20 vel papier rechtop staan voor een prettige werkhouding. Het strakke uiterlijk van de concepthouder maakt hem ook zeer geschikt als naamkaartjeshouder bij conferenties, of als reclamedrager.

Flexibele concepthouders en documenthouders

Met deze documenthouder, die u op uw monitor plaatst, kunt u eenvoudig documenten, notities en agenda’s in uw zichtveld hangen. Ook geschikt voor gebruik op laptops en past eenvoudig in uw laptoptas. 
 

Documenthouders voor boeken

Met deze documenthouder kunt u handleidingen, brochures, magazines en andere boekvormen in uw gezichtsveld plaatsen. De voetjes aan de onderkant van de documenthouder zorgen ervoor dat de pagina’s opengeslagen blijven. 

Meer informatie?

Dé Kantoorvakhandel is de vertegenwoordiger van ruim 600 kantoorvakhandelaren, verspreidt over Nederland en België. Ga voor advies over en aanschaf van kantoorartikelen naar uw dichtstbijzijnde kantoorvakhandel. Vind een kantoorvakhandel via verkooppunten

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt