Welke relatiegeschenken kan ik kopen bij een kantoorvakhandel?

Bij het kopen van relatiegeschenken zult u wellicht niet gelijk denken aan een kantoorvakhandel. Alhoewel, voor relatiegeschenken zoals luxe schrijfwaren is een kantoorvakhandel natuurlijk dé specialist om u van advies te voorzien voor uw relatiegeschenk. Niet alleen voor relatiegeschenken zoals luxe schrijfwaren kunt u terecht bij een kantoorvakhandel. De kantoorvakhandelaren in Nederland en België die zijn aangesloten bij Dé Kantoorvakhandel beschikken, naast talloze kantoorartikelen, over een ruim assortiment aan facilitaire producten. Ook voor onderstaande producten kunt u bij één van onze ruim 600 kantoorvakhandelaren terecht:
 

Relatiegeschenken bij een kantoorvakhandel

Een kantoorvakhandel heeft altijd verschillende soorten relatiegeschenken die u aan uw zakelijke relaties en/of werknemers kunt geven voor een speciale gelegenheid. Denk goed na over het soort relatiegeschenk dat u wilt geven. Ook kunt u er vaak wat persoonlijks als een boodschap of het logo van het bedrijf op laten bedrukken. Zeker iets om over na te denken!
 

Wijn 

Wijn. De topper onder de relatiegeschenken waar u menig zakenrelatie een plezier mee doet. De kantoorvakhandelaren die zijn bij aangesloten bij Dé Kantoorvakhandel beschikken over een uitgebreid facilitair assortiment. Voor een advies over relatiegeschenken waar u iets mee kunt gaat u naar een kantoorvakhandel bij u in de buurt. Samen met u zal de kantoorvakhandelaar bekijken welke wijnen voldoen aan uw eisen van een relatiegeschenk. Denk bijvoorbeeld aan een kwalteitswijn, afkomstig van wijnhuis Schuttelaar uit Zwolle. 

 

4-in-1 stylus-penStylus 4in1 leitz complete wit

Wilt u met uw relatiegeschenk afwijken van de traditionele luxe pen? Dan is de 4-in-1 stylus pen wellicht een geschikt relatiegeschenk voor u. Deze stylus-pennen van Leitz zijn helemaal van deze tijd en beschermen de smartphones en tablets van uw zakenrelaties tegen vlekken en krassen. Naast de touchscreen-slylus kan de stylus ook gebruikt worden als krachtige laseraanwijzer, zaklamp en als balpen. Zo combineert u online en offline perfect. Deze pennen zijn verkrijgbaar in wit en zwart. 

Wilt u advies over geschikte relatiegeschenken? Ga naar uw dichtstbijzijnde kantoorvakhandel voor advies over relatiegeschenken. 

 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt