Welke papierbakken zijn geschikt voor op kantoor?

Bent u op zoek naar een geschikte papierbak voor op kantoor? Dé Kantoorvakhandel zet een aantal papierbakken voor u op een rijtje. Of u nu op zoek bent naar een praktische papierbak, een papierbak die goed in uw kantoorinterieur past, of een papierbak die aan beide aspecten voldoet? U vindt een ruim assortiment as-, papier- en afvalbakken bij Dé Kantoorvakhandel.  

Milieuvriendelijk werken

Milieu vriendelijk werken op kantoor wordt steeds belangrijker. De kantoorvakhandel heeft verschillende tips om milieu vriendelijk te werken. Met de keuze voor afvalbakken kan er rekening gehouden worden met het milieu. U kunt verschillende bakken aanschaffen, denk hierbij aan papierbakken, bakken voor groen afval, bakken of zakken voor plastic en bakken voor gewoon afval. Door alles te scheiden gaat u bewuster om met het milieu. 

Het formaat

Het formaat is een belangrijk aspect bij de aanschaf van een afvalbak. U kunt zich afvragen hoe vaak het kantoor wordt schoongemaakt en hoe vaak de afvalbakken geleegd worden. Maakt u kantoor veel gebruik van papier en wordt er regelmatig papier weggegooid? Neem dan een wat grotere papierbak. Rond de 15 liter is de meest gebruikte papierbak voor op kantoor. 

Praktisch 

Een praktische afvalbak is op kantoor gewenst. U wilt immers niet lang kwijt zijn met het legen van de bak en wilt snel iets weg kunnen gooien. Met deze tips zorg je voor praktische afvalbakken:

  • Neem zonder deksel. Deze zijn lastiger met legen en u dient elke keer de deksel te openen als u iets weg wilt gooien. 
  • Let op het materiaal. Is het altijd stil op kantoor? Neem dan geen metalen papierbak, maar een plastic papierbak. 
  • Neem een vlamdovende papierbak. Deze papierbakken helpen brand te voorkomen. 

Design

Behalve een praktische afval- of papierbak, kunt u ook kiezen voor een bak die bij uw kantoorinterieur past. Aan de uitstraling van bureau-accessoires wordt door steeds meer fabrikanten van kantoorartikelen aandacht besteed. U kunt kiezen voor een papierbak in een stijlvolle kleur die past bij andere kantoorartikelen, zoals de nietmachine, perforator en pennenbakje.

Papierbakken maken onderdeel uit van uw kantoorinrichting. Hiermee bepaalt u zelf uw zakelijke uitstraling. Bent u op zoek naar afval- of papierbakken? Gebruik de postcodezoeker om uw dichtstbijzijnde kantoorvakhandel te vinden.

 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt