Welke kantoorartikelen zijn nuttig?

Kantoorartikelen zijn er in alle soorten en maten. Hoe herkent u nuttige kantoorartikelen? Producten die misschien niet onmisbaar zijn op kantoor, maar zeker een positieve bijdrage leveren aan het verloop van de dagelijkse werkzaamheden.

Nuttige artikelen

Nuttige kantoorartikelen zijn met name bedoeld voor het aanvullen en uitbreiden van uw eigen assortiment in kantoorartikelen. Denk verder dan de dingen die u écht nodig heeft. Nuttige kantoor artikelen maken het werk handiger of het verloop van de dagelijkse werkzaamheden gemakkelijker. U kunt bijvoorbeeld op uw kantoor echt geen schrijfwaren missen. Dit soort artikelen zijn daadwerkelijk nodig. Een pennenbakje zorgt ervoor dat u gemakkelijk uw pen terug kunt vinden. Een pennenbakje is in dit geval een nuttig kantoorartikel. 

Thuiskantoor

Nuttige kantoorartikelen voor privégebruik zijn er in overvloed. U kunt uw bureau een professionele uitstraling geven met mooie kantoorartikelen. Het bepalen van de nuttige artikelen heeft u zelf in de hand. Wat vindt u fijn werken? Heeft u liever alles geordend? Zorg dan voor voldoende manieren om uw spullen slim op te bergen, denk aan mappen of ordners en opbergboxen. Wanneer u voldoende nuttige kantoorartikelen in huis heeft, bent u op alles voorbereid. Naast de onmisbare kantoorartikelen is er met nuttige kantoorartikelen ruimte voor uitbreiding en verfijning van uw eigen assortiment.

Zakelijk

Nuttige kantoorartikelen voor uw bedrijf verschillen vaak nauwelijks van de artikelen die u ter aanvulling heeft aangeschaft voor privégebruik. Een voordeel van nuttige kantoorartikelen is dat deze vaak net iets extra’s geven. U kunt uw dagelijkse werkzaamheden nog beter ondersteunen en vergemakkelijken. U faciliteert uw medewerkers optimaal als bijvoorbeeld de volgende nuttige kantoorartikelen tot ieders beschikking staan:

  • Etiketten en labels in diverse soorten en formaten.
  • Handige kantoormachines zoals een lamineerapparaat
  • To-do blokken. Deze blokken zijn handig wanneer u veel taken uit dient te voeren op een dag. Zo kunt u snel en overzichtelijk zien wat u al gedaan heeft en wat u nog dient te doen. 
  • Post-its. Een post-it kunt u op veel manieren gebruiken. Handig om kleine boodschappen achter te laten of om uzelf aan iets te herinneren door het op uw beeldscherm te plakken. 
  • Correctieroller
  • Papierverzamelbak. Voor het aanschaffen kunt u bedenken welke papierbakken het best bij uw kantoor passen. Heeft u liever een design bak of gaat u liever voor een praktische papierbak? 
  • Planbord
  • Diverse soorten en kleuren pennen


Bent u op zoek naar nuttige kantoorartikelen? Vind dan een kantoorvakhandel bij u in de buurt met onze postcodezoeker!

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt