Welke kantoorartikelen heb ik nodig?

De Leitz WOW-serie vrolijkt uw (thuis)kantoor op!

Bent u ook zo’n fan van de kantoorartikelen van de Leitz WOW-serie? Dé Kantoorvakhandel heeft een duidelijk overzicht voor u gemaakt van alle kantoorartikelen uit de WOW-serie van Leitz. Bekijk het hele overzicht van de WOW-kantoorartikelen. 


Leitz WOW-kantoorartikelen 

De kantoorartikelen van Leitz zijn er gewild. Met name de WOW-serie van Leitz is erg populair. Deze serie van Leitz bestaat uit diverse kantoorartikelen, namelijk ICT-accessoires, papierwaren, kantoorbenodigdheden, opbergen, schrijfmaterialen en facilitaire artikelen. 


ICT-accessoires

De trendy en hippe kleuren van de WOW-serie van Leitz kunt u onder andere terugvinden onder de Phone- en Tablet-accessoires. De WOW-serie omvat bijvoorbeeld cd- en dvd-opbergdozen in diverse toffe kleuren.


Papierwaren

Alles binnen uw (thuis)kantoor in één stijl en kleur? Dan zijn de kantoorartikelen van Leitz WOW uitermate geschikt voor u. Deze fijne notitieblokken bijvoorbeeld. De notitieblokken van Leitz WOW zijn verkrijgbaar in A4- en A5 formaat in oranje, blauw, groen, roze en wit.


Kantoorbenodigdheden

Tablet-standaards en telefoonhoesjes maken uw WOW-kantooruitrusting compleet! Bekijk ook de andere bureau-accessoires, zoals klappers, nietmachines, ladenboxen, scharen, elastomappen, tijdschriftencassettes, tabbladen en perforators. Zo maakt u uw Leitz WOW-serie compleet!


Opbergen

Ook de ordners en opbergsystemen van de Leitz WOW-serie geven uw (thuis)kantoor een vrolijk tintje. Zo stemt u al uw kantoorartikelen perfect af op uw persoonlijke voorkeur.  


Schrijfmaterialen

Naast alle bovenstaande kantoorartikelen vindt u ook diverse tekenartikelen van de WOW-serie van Leitz. 


Facilitaire artikelen


Natuurlijk kunnen de handige facilitaire artikelen van Leitz niet ontbreken. Ook prullenbakken vindt u in de Leitz WOW-serie. Deze maken uw (thuis)kantoor helemaal af. Opgeruimd staat niet alleen netjes, maar ook nog eens hartstikke leuk!

Wilt u nou meer weten over de kantoorartikelen van Leitz, bijvoorbeeld de Leitz WOW-serie? Ga voor verkoop van bovenstaande trendy kantoorartikelen naar een kantoorspecialist bij u in de buurt!

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt