Welke educatieve boeken kan ik kopen bij een kantoorvakhandel?

Je bent nooit te jong om te leren! Met de diverse educatieve speel- en doeboeken, verkrijgbaar bij Dé Kantoorvakhandel, kunt u kinderen vanaf jonge leeftijd spelenderwijs wegwijs maken in de wondere wereld van lezen, schrijven en rekenen. De oefeningen in deze educatieve boeken zijn afgestemd op oefeningen die kinderen ook in de klas (gaan) doen. 
 

Educatieve boeken bij uw kantoorvakandel

De educatieve boeken die verkrijgbaar zijn via een kantoorvakhandelaar, aangesloten bij Dé Kantoorvakhandel, zijn opgedeeld in diverse leeftijdscategorieën:
 

Leerrijke kaarten - mijn eerste woordenEducatieve boeken voor kinderen vanaf 1 jaar

Al vanaf jonge leeftijd kunt u uw kind kennis laten maken met het leren van woordjes. De educatieve boeken van Dé Kantoorvakhandel zijn hier een handig hulpmiddel bij. Zo stimuleert u de nieuwsgierigheid van uw kind.


 

Educatieve boeken voor kinderen vanaf 3 jaarOefenboek - tellen en schrijven (3-4j.)

Om uw kind voor te bereiden op de 'grote school' kunt u diverse educatieve boeken via uw dichtstbijzijnde kantoorvakhandel kopen om uw kind alvast spelenderwijs kennis te laten maken met diverse oefeningen die aansluiten bij de leermethode op de basisschool.

 

Speel- en oefentijd 33 leesoefeningen 5-6jrEducatieve boeken voor kinderen vanaf 5 jaar

Ter ondersteuning op het leerprogramma kunt u educatieve boeken kopen om het niveau van uw kind op diverse vlakken te helpen verhogen: tafels leren, lees- en schrijfvaardigheden verbeteren, klok leren kijken en het concentratievermogen helpen te verhogen. Vraag uw dichtstbijzijnde kantoorvakhandel om advies over welke educatieve boeken geschikt zijn voor het niveau van uw kind. Dé Kantoorvakhandel is de vertegenwoordiger van ruim 600 kantoorvakhandels in Nederland en België. Naast advies over educatieve boeken vindt u bij Dé Kantoorvakhandel advies over het aanschafproces van diverse soorten kantoorartikelen. 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt