Welke afvalbakken zijn geschikt voor mijn bedrijf?

Afvalbakken zijn iets wat niet mag ontbreken in uw bedrijf. Door voldoende afvalbakken in uw bedrijf te plaatsen zorgt u ervoor dat het kantoor schoon en netjes blijft. Bent u op zoek naar geschikte afvalbakken voor uw bedrijfspand? Dé Kantoorvakhandel is de vertegenwoordiger van ruim 600 kantoorvakhandelaren in Nederland en België waar u onder andere terecht kunt voor een ruim assortiment facilitaire producten, zoals afvalbakken, voor uw bedrijf.

Afvalbakken met een missie

Uit het grote aanbod afvalbakken kunt u kiezen uit afvalbakken voor klein bedrijfsafval. Denk hierbij aan afvalbakken met een volume van 25 tot ruim 80 liter. Voordat u over gaat tot aanschaf van geschikte afvalbakken voor uw bedrijf moet u zich afvragen wat, naast een bijdrage aan een schoon bedrijfspand, belangrijke (eventueel te combineren) aspecten zijn van afvalbakken.

Afvalbakken gericht op hygiëne

Werkt u in een omgeving waarbij de hygiëne zeer belangrijk is, of bent u op zoek naar afvalbakken voor in toiletruimtes? Dan is een afvalbak met een voetpedaal aan te bevelen. In een afvalbak met voetpedaal kunt u gemakkelijk en op een hygiënische manier uw afval weggooien zonder de afvalbak zelf aan te raken. Hierdoor is een afvalbak met een voetpedaal een hygiënische optie voor afvalbakken.

Afvalbakken met een zakelijke uitstraling

Vindt u het belangrijk dat de afvalbakken die zichtbaar zijn passen in het interieur van uw bedrijf? Kies dan voor afvalbakken met een zakelijke uitstraling; metalen afvalbakken of wellicht afvalbakken die aansluiten bij uw bedrijfskleuren. Kies voor afvalbakken met een deksel om bezoekers het uitzicht op een volle afvalbak te ontnemen.

Afvalbakken gericht op afvalscheiding

Naast afvalbakken gericht op de uitstraling van uw bedrijf of gericht op hygiëne kunt u zich richten op milieubewuste afvalinzameling. Door uw afval al door uw medewerkers te laten scheiden in seperate afvalbakken wordt recycling gestimuleerd. En dat draagt weer bij aan de uitstraling van uw bedrijf.

Ook voor facilitaire producten zoals afvalbakken, koffie & thee, schoonmaakproducten en verlichting kunt u terecht bij één van onze verkooppunten.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt