Wegwerpservies: wat is handig voor op kantoor?

Wegwerpservies kan in bepaalde situaties zeer goed van pas komen, ook op kantoor. Dé Kantoorvakhandel vertegenwoordigt ruim 600 kantoorvakhandelaren   

Permanent wegwerpservies gebruiken op kantoor

Denk hierbij aan wegwerpbekertje voor koffieautomaat, roerstaafjes voor suiker en melk en bekerhouders voor als de wegwerpbekers te heet zijn. Gebruikt u wegwerpservies zoals bekertjes? Denk dan na over de manier van afvalinzameling van dit wegwerpservies. Voor bekertjes zijn speciale opvangbakken te verkrijgen die de bekers netjes stapelen. Zo past er meer afval van wegwerpservies in een vuilniszak, wat weer beter is voor het milieu.

Tijdelijk wegwerpservies gebruiken

Voorafgaand aan de volgende situaties raadt Dé Kantoorvakhandel u aan om wegwerpservies aan te schaffen:

Bij een verbouwing/verhuizing van uw bedrijf

Tijdens een verbouwing of verhuizing van uw bedrijf is het aan te bevelen om wegwerpservies op voorraad te houden. Met wegwerpservies zoals bordjes, bestek en bekers voorziet u uw personeel en eventuele medewerkers van het bouw- of verhuisbedrijf van hulpmiddelen tijdens de lunch.

Bij een evenement

Zorg voor voldoende wegwerpservies voor achter de hand wanneer een krat met uw gewone servies sneuvelt.

Bij een personeelsfeestje

Personeelsfeestjes zijn de gelegenheden om de drank rijkelijk te laten vloeien voor uw medewerkers. Koop voldoende wegwerpglazen in champagneglas-vorm om glasscherven te voorkomen.

Meer informatie nodig over wegwerpservies op kantoor of andere facilitaire kantoorartikelen? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een kantoorvakhandelaar bij u in de buurt.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt