Wat heb ik nodig om koffie en thee te serveren op een evenement?

Wilt u koffie en thee serveren tijdens een evenement? Dan zijn er een aantal dingen waar u rekening mee moet houden. Wanneer u uw gasten op een kleinschalig evenement uitnodigt mogen de nodige drankjes niet ontbreken. Dé Kantoorvakhandel is de vertegenwoordiger van ruim 600 zelfstandige kantoorvakhandelaren in Nederland en België. Naast een groot assortiment aan kantoorartikelen en gerelateerde producten leveren wij ook een aanzienlijk facilitair assortiment: koffie & thee, koude dranken, schoonmaakartikelen, en nog veel meer. Ook voor de koffie en thee voor uw kleinschalige evenement kunt u terecht bij een kantoorvakhandel bij u in de buurt

In dit artikel vertellen wij u alles over de benodigdheden voor het serveren van koffie en thee tijdens een evenement. Daarnaast geven wij u nog een aantal handige tips!

Koffie en thee tijdens een evenement

Koffie en thee mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens een evenement. U wilt er natuurlijk voor zorgen dat al uw gasten zich op hun gemak voelen. Daarom hebben wij de mogelijkheden van het serveren van koffie en thee tijdens een evenement voor u op een rijtje gezet. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wat u allemaal nodig heeft voor het serveren van koffie en thee tijdens een evenement. 
 

Koffie

Als u op zoek bent naar een goedkope oplossing om koffie te serveren op uw evenement, en een catering is te duur, dan heeft Dé Kantoorhandel wellicht een oplossing voor u: een koffieautomaat met verse filterkoffie en een capaciteit van 144 kopjes koffie per uur (18 liter) voor uw gasten. Met warmhoudsysteem om de koffie te allen tijde op uw evenement heet te serveren. Vergeet niet voldoende koffie, koffiefilters, kopjes, schotels, lepeltjes, koekjes, en koffiemelk, suiker en zoetjes mee te nemen naar uw evenement.

Thee

Vul voldoende thermoskannen met kokend water om uw gasten van een kopje thee te laten genieten tijdens uw evenement. Let op: gebruik geen thermoskannen waar al eerder koffie uit is geserveerd. Dit kan een bijsmaak geven aan de thee.

Overige dranken tijdens een evenement

Naast koffie en thee heeft Dé Kantoorvakhandel ook wijn, port, prosecco en champagne in haar assortiment voor uw evenement. Zo is er altijd wel een assortiment dat bij uw evenement past!

Wilt u meer weten over het schenken van dranken tijdens een evenement? Breng dan eens een bezoekje aan een kantoorvakhandel bij u in de buurt. Hier staan professionals voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze!

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt