Waarvoor gebruik je een klembord of klemmap?

Klemmap durable 2355 met kopklem en insteek roodEen klembord is een kantoorartikel waarop u een, meestal A4-vel, kunt klemmen, zodat het niet gaat verschuiven tijdens het schrijven. Een klemmap werkt volgens hetzelfde principe, maar heeft nog een beschermende kaft die over uw documenten heen geklapt kan worden. Dé Kantoorvakhandel geeft u uitleg in welke situaties het gebruik van een klembord of klemmap handig is. 
 

Toepassingen klemborden of klemmappen

Klemborden en klemmappen voor enquêteren

Wanneer u staand moet schrijven is het gebruik van een klembord of klemmap aanbevolen. Klemborden en klemmappen zijn ideaal wanneer u een enquête wilt (laten) afnemen of wanneer u bij een balie een vragenlijst wilt laten invullen.
 

Klemborden en klemmappen voor artistiek gebruik.

Om buiten te kunnen tekenen of schetsen is een klembord of klemmap een handig kantoorartikel. Tip: neem een extra papierklem en een paar stukjes dun karton mee. Plaats tussen de klem en uw schetspapier een stuk karton om afdrukken van de klem op uw schetspapier te voorkomen. 
 

Klemborden en klemmappen om op te hangen

Naast vlakke klemborden en klemmappen kunt u ook klemborden of klemmappen kopen met een halve ronding aan de bovenkant, voor bevestiging van de klemmap of het klembord aan een wandrail of rek. 

Bekijk het totale overzicht van klemborden en klemmappen en ga voor aanschaf van klemborden, klemmappen en andere kantoorartikelen naar uw dichtstbijzijnde kantoorvakhandelNog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt