Tips tegen kou op kantoor

Kou op kantoor is erg vervelend. In de winter hebben veel mensen het koud op kantoor. Het is belangrijk dat het op kantoor een aangename temperatuur is. Zowel in de zomer, als in de winter. Veel mensen hebben last van koude handen of koude voeten op kantoor in de winter. Daarom zijn tips tegen kou op kantoor erg welkom. Wij geven u handige tips tegen kou op kantoor in de winter. Zo overleeft u gemakkelijk de winter!


Goede ergonomie

Wanneer u het snel koud heeft op kantoor tijdens de winter kunt u natuurlijk een extra warme trui aantrekken op kantoor. Echter is het ook belangrijk dat u een goede ergonomie heeft. Dit helpt tegen de kou op kantoor in de winter. Een goede houding is namelijk erg belangrijk om kou op kantoor te voorkomen. Zorg daarom voor een optimale houding achter uw bureau.


Rustmoment

Rustmomenten zijn erg belangrijk wanneer u snel last heeft van de kou in de winter. Door zo nu en dan een rustmoment in te lassen blijft u lichaam in beweging en blijft u beter warm. Wanneer u een uur heeft gewerkt is het belangrijk om even een momentje ter ontspanning te nemen. Loop bijvoorbeeld even naar het koffiezetapparaat of haal een glaasje water. Ook een rondje lopen tijdens de lunch is erg goed voor uw lichaam. Zo blijft u gemakkelijk warm tijdens de winter op kantoor. 


Hulpmiddelen tegen de kou

U kunt natuurlijk kiezen voor een beter houding op kantoor tegen de kou in de winter, maar er zijn ook diverse hulpmiddelen tegen de kou op kantoor in de winter. Denk bijvoorbeeld aan verwarmde voetsteunen of een polssteun. Maar ook een stressbal kan helpen tegen koude handen op kantoor. Zo blijft u hand in beweging, wat weer zorgt voor een betere doorbloeding. 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt